Andres Putting Nuotr.
Vaikų Eurovizija

Šiandien — tiesioginė „Vaikų Eurovizijos 2021“ transliacija iš Paryžiaus

Jau visai netrukus, 17 valandą Lietuvos laiku, „La Seine Musicale“ menų centre, kuris yra įsikūręs Senos upės Segain saloje, įvyks vienas didžiausių jaunimo muzikos renginių „Vaikų Eurovizija 2021“. Po Valentinos išplėštos pergalės su daina „J‘imagine“, konkursas atvyko į Paryžių.

Valentinos daina „J‘imagine“ yra šių metų šūkio įkvėpimas. „Imagine“ kviečia būti kūrybiškais ir svajoti drąsiai. Logotipas turi tris temas: kūrybiškumas, Kalėdos ir, žinoma, Eifelio bokštas.

YouTube player

Prie renginio vairo stos trys žinomi vardai Prancūzijoje: TV laidų vedėjas ir prodiuseris Olivier Minne, „Eurovizijos“ fanams gerai žinoma Élodie Gossuin, kuri kelis metus skelbė Prancūzijos taškus, ir „Vaikų Eurovizijos 2019“ Prancūzijos atstovė Carla.

Šįmet konkurse dalyvauja 19 šalių, o jį sugrįžta šios šalys: Bulgarija, Airija, Italija, Azerbaidžanas, Šiaurės Makedonija, Albanija, Armėnija ir Portugalija. Konkurse neišvysime Baltarusijos, kuri laikinai yra pašalinta iš EBU.

YouTube player

Renginį atidarys DJ duetas „Ofenbach“, kuris itin išgarsėjo su savo hitu „Be Mine“. Ant scenos pasirodys ir pernai metų konkurso nugalėtoja Valentina, kuris pristatys Kalėdinę dainos „J‘imagine“ versiją. Nauja „Voilà“ dainos versija nustebins Barbara Pravi, didžiojoje „Eurovizijoje“ gegužę užėmusi antrą vietą, vasario mėnesį atvykstantį ir į Lietuvą — čia surengs net du koncertus didžiuosiuose miestuose.

Jau visai netrukus galėsime mėgautis „Vaikų Eurovizijos 2021“ renginiu, kurio metu sužinosime, kam pavyks iškovoti pergalę. Primename, jog nugalėtoją galite išrinkti ir Lietuvoje, nepaisant to, kad konkurse nedalyvaujame. Kaip balsuoti, paaiškinta vaizdo įraše žemiau.

YouTube player

Tiesioginę transliaciją stebėti galite Youtube socialiniame tinkle:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus