Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizijos 2021“ dalyvių pristatymas: Serbija, Airija ir Azerbaidžanas

Šį sekmadienį jau žinosime kas perims iš prancūzų nugalėtojų vardą „Vaikų Eurovizijoje“. Susipažinkite su dar trimis šalimis dalyvėmis ir išrinkite savo mėgstamiausias!

Serbija

Duetas iš Serbijos – Jovana ir Dunja su daina „Oči deteta“ atstovaus savo šaliai Prancūzijoje. Dešimtmetė Jovana jau nuo mažumės dainuoja ir šoka, o visai neseniai pradėjo groti pianinu. Metais vyresnė Dunja taip pat yra įsisukusi į muzikinį pasaulį ir gali pasigirti pergale regioniniame mokyklų dainų konkurse. Merginų daina buvo atrinkta iš septynių dainų, kurias vertino ekspertų komisija.

YouTube player

Airija

Jaunasis Airijos talentas Maiú Levi Lawlor bandys iškovoti pirmą pergalę savo šaliai su daina „Saor“. Jaunuolis domisi ne tik muzika – laisvu laiku jis žaidžia krepšinį ir lanko jaunimo teatrą. Nacionalinėje atrankoje jis atliko dvi dainas ir teisėjų sprendimu buvo išrinktas atstovauti Airijai. Vos sulaukęs 10-ies, Maiú jau turėjo progą pasirodyt „Britain’s Got Talents“ scenoje, o jau visai netrukus savo jėgas galės išbandyti ir „Vaikų Eurovizijos“ scenoje.

YouTube player

Azerbaidžanas

Jau ne viename muzikiniame festivalyje ir konkurse dalyvavusi azerbaidžanietė Sona Azizova tapo šių metų atstove „Vaikų Eurovizijoje“. Dar šiais metais ji užėmė antrą vietą muzikiniame projekte „The Voice Kids. Azerbaijan“. Merginai scena yra tarsi antrieji namai ir ji neįsivaizduoja savo gyvenimo be jos. Į Paryžių ji atvyks su klasikine meilės balade „One Of Those Days“. Dainos pagrindinė žinutė yra tikėti savimi ir būti stipriam.

YouTube player

Jau susipažinome su visomis konkursinėmis dainomis, kas šiemet jūsų favoritai? Ar nugalės viena iš šių trijų dainų? Bendraukime!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus