junioreurovision.tv nuotr.
junioreurovision.tv nuotr.
Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizija 2021“ dalyvių pristatymas: Bulgarija, Šiaurės Makedonija, Vokietija

Šiame straipsnyje turėsite galimybę susipažinti su duetu iš Bulgarijos, konkurso senbuvės Šiaurės Makedonijos atstovais ir tik pernai metais prisijungusios Vokietijos dainininke.

Bulgarija

Bulgarija savo atstovais išrinko Denislava ir Martin. Duetas drauge muzikuoja jau ketverius metus, o „Vaikų Eurovizijos“ scena nebus didelis iššūkis – jaunuoliai yra dalyvavę daugelyje konkursų ir festivalių. Prie jų dainos „Voice of Love“ rašymo prisidėjo šių metų „Eurovizijos“ Šiaurės Makedonijos atstovas Vasil Garvanliev.

YouTube player

Šiaurės Makedonija

Grupė „Dajte Muzika“ buvo išrinkta per vieną iš populiariausių televizijos renginių Šiaurės Makedonijoje – „Dajte Muzika“. Jaunuoliai į Paryžių atvyks su svarbią žinutę nešančia daina „Green forces“. Pagrindinė dainos mintis – savo planetos saugojimas. Atlikdama šią dainą, grupė bando atkreipti dėmesį į globalias klimato problemas ir siekia parodyti, kad tik mes, žmonės, galime išsaugoti savo namus.

YouTube player

Vokietija

Dvylikametė Pauline ne tik dainuoja, bet ir groja būgnais bei pianinu. Iškovojusi pergalę nacionalinėje atrankoje, ji su daina „Imagine us“ atstovaus savo šalį. Daina skleidžia pozityvią žinutę ir kviečia visus kurti šviesią ateitį. Tai bus tik antrasis Vokietijos bandymas šiame konkurse, tad labai įdomu, kaip seksis šiai šaliai po ne itin sėkmingo debiuto 2020 metais.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus