TVM ir „Khabar“ nuotr.
Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizijos 2021“ dalyvių pristatymas: Kazachstanas ir Malta

Likus maždaug pusantro mėnesio iki „Vaikų Eurovizijos“, šalys dalyvės pristato savo atstovus.

Kazachstanas

Dramatiškai pasibaigusi Kazachstano nacionalinė „Vaikų Eurovizijos“ atranka atskleidė, kas atstovaus šiai šaliai. Beknur Zhanibek ir Alinur Khamzin surinko vienodą balų skaičių ir komisija turėjo nuspręsti, kas vyks į Paryžių. Buvo priimtas netikėtas sprendimas – abiems atlikėjams buvo pasiūlyta atstovauti savo šaliai, tačiau kokią dainą jie atliks – bus galima sužinoti vėliau. Kazachstanas „Vaikų Eurovizijoje“ pasirodė tris kartus ir yra užėmęs itin aukštas vietas (du kartus antrą vietą ir vieną kartą šeštą). Ar pavyks jaunuoliams išlaikyti tokį gerą šalies rezultatą, bus galima sužinoti gruodžio 19 dieną.

Malta

Duetas iš Maltos Ike ir Kaya savo šalies garbę gins su daina „My Home“. Abu jaunuoliai jau turi patirties muzikos pasaulyje. Ike savo muzikinę karjerą pradėjo prieš dvejus metus, o Kaya pradėjo dainuoti nuo penkerių. Drauge jie dalyvavo projekte „Malta‘s Got Talents“ ir užėmė ketvirtąją vietą finale. Daina „My home“, parašyta Owen Leuellen, MUXU ir Cyprian Cassar, pasakoja apie tai, kad labai dažnai artimas žmogus gali tapti tarsi namais.

YouTube player

Malta jau du kartus yra laimėjusi „Vaikų Euroviziją“. Paskutinį kartą pergalę išplėšė Destiny Chukunyere 2015 metais su daina „Not My Soul“, kuri Maltą atstovavo ir Nyderlanduose 2021 metais vykusioje „Eurovizijoje“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus