junioreurovision.tv nuotr.
Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizija 2021“ dalyvių pristatymas: Prancūzija, Ukraina ir Ispanija

Artėjant „Vaikų Eurovizijai 2021“ vis daugiau šalių pristato savo atstovus. Šiame straipsnyje galite susipažinti su keletu iš jų.

Prancūzija
Šių metų „Vaikų Eurovizijos“ šeimininkai, prancūzai, savo šalies garbę patikėjo ginti dvylikamečiui Enzo, kuris atliks dainą „Tic Tac“. Save, kaip ilgametį „Eurovizijos“ faną, apibūdinantis Enzo jau turi patirties muzikiniuose renginiuose. Jis dalyvavo Prancūzijos „Vaikų balse“ ir ten pasiekė finalą. Enzo atliks dainą „Tic Tac“, kuri yra parašyta dainų kūrėjo ir atlikėjo Alban Lico. „Tic Tac“ nuotaikinga daina, pasakojanti apie žmonijos skubėjimą ir negebėjimą kartais sustoti ir pasimėgauti akimirkomis.

YouTube player

Ukraina
Ukrainietė Olena Usenko bandys išplėšti dar vieną pergalę savo šaliai. Dainininkė atliks galingą baladę „Vazhil“, kuri padėjo laimėti nacionalinę atranką ir įveikti vienuolika kitų kandidatų. O. Usenko turi stiprų balsą ir emocingą dainą, kuria ir bandys pasiekti žiūrovų širdis.

YouTube player

Ispanija

Trylikametis ispanas Levi Díaz kvies visus nusišypsoti su savo daina „Reír“. Iškovojęs pergalę ispaniškame „Vaikų balse“, šis atlikėjas gavo progą išpildyti vieną iš savo svajonių – atstovauti šaliai „Vaikų Eurovizijoje“. Ispanija „Vaikų Eurovizijoje“ užima itin aukštas vietas (prasčiausias rezultatas – ketvirta vieta 2006 m.), tad įdomu, kaip seksis L. Díaz ir kitų šalių atstovams, o tai bus galima sužinoti jau gruodžio 19 dieną.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus