„Industrial Light And Magic“ nuotr.
Be temos

„Eurovizijos“ legendos sugrįžta – ABBA išleis naują albumą

Viena populiariausių visų laikų popmuzikos grupių, 1974-ųjų „Eurovizijos“ nugalėtojai, švedų grupė ABBA ir vėl muzikuoja kartu. Ilgai sklandžiusius gandus apie sugrįžimą grupės nariai patvirtino ketvirtadienio vakarą tiesioginėje vaizdo transliacijoje.

Po keturiasdešimties metų pertraukos grupė išleido dvi naujas dainas: „I Still Have Faith In You“ ir „Don’t Shut Me Down“. Tai dvi dainos iš dešimties, kurias gerbėjai galės rasti lapkričio 5-ą dieną pasirodysiančiame albume „Voyage“.

YouTube player

Kitų metų pavasarį grupės pasirodymus bus galima išvysti specialiai tam statomoje ABBA arenoje Londone. Tiesa, pačių atlikėjų arenoje susirinkę žiūrovai neišvys – pasitelkus modernias technologijas bus galima išvysti Agnethos, Björno, Benny ir Annos-Frid skaitmenizuotas versijas. Padedant didžiulei kinematografų komandai iš „Industrial Light & Magic“ jas sukūrė ir įkūnyjo patys atlikėjai, kuriems dabar yra tarp 70-ies ir 80-ies metų. Jiems pritars gyvai grojanti 10-ies narių grupė. Koncertus kol kas planuojama rengti Londone, bet žiniasklaida skelbia, jog vėliau juos bus galima išvysti Švedijoje, Australijoje ir kitose šalyse.

Grupės istorijoje ir sėkmėje svarbią vietą užėmė ir „Eurovizijos“ dainų konkursas. Būtent šiame konkurse 1974-aisiais triumfavusi grupė išgarsėjo ir vėliau pardavė daugiau nei 400 milijonų albumų ir singlų. Tuo metų 2005-ais metais vykusiame specialiame renginyje „Congratulations“, skirtame paminėti 50-ąjį dainų konkurso gimtadienį, daina „Waterloo“, su kuria grupė ir laimėjo „Euroviziją“, fanų buvo išrinkta geriausia visų laikų konkursine daina.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus