Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Be temos

Jungtinė Karalystė į sceną atsiveža milžiniškus trimitus

Priešpaskutinis atlikėjas Roterdamo scenoje šiandien – James Newman iš Jungtinės Karalystės.

Britai šiemet nepatingėjo sukurti įdomios scenografijos – scenoje matome pakabintus du milžiniškus trimitus, o pats James pasirodymą pradeda ant viduryje jų esančios pakylos. Jam scenoje talkina keturi baltai apsirengę šokėjai/muzikantai, kurie rankose laiko ir imituoja grojimą pučiamaisiais instrumentais. Dainos eigoje atlikėjas nulipa nuo pakylos, ant jos lipa šokėjai, o dainos pabaigoje du šokėjai užlipa ant šoninių pakylų ir susidaro vaizdas, kad jie stovi ir groja ant tų didžiulių trimitų.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Scenoje dominuoja klubinės spalvos – žalia, violetinė, mėlyna, balta, taip pat iš viršaus šviečia lazeriai, kurie iš tiesų sukuria efektą, lyg daina būtų atliekama klube. Tai šiam kūriniui iš tiesų tinka.

Visgi pasirodymas dar nėra pilnai išbaigtas – kamerų darbe buvo daug chaoso, atlikėjo vokalas neskambėjo švariai, vietomis pritariančioji vokalistė girdėjosi tikrai per garsiai. Taip pat, nors esu didelis pirotechnikos mėgėjas, šita daina savo kulminacijoje tiesiog prašosi fejerverkų. Matysime kaip britams pavyks ištaisyti šiuos niuansus, bet prognozuoti aukštų pozicijų šiam pasirodymui nesiryžčiau.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus