Andres Putting nuotr.
Repeticijos

„The Roop“ Roterdamo arenoje užkūrė pirmąją diskoteką

Šeštadienį „Ahoy“ arenoje prasidėjo asmeninės atlikėjų repeticijos, o pirmieji į sceną žengė Lietuvos atstovai „The Roop“.

Grupė per 30 minučių dainą „Discoteque“ atliko kelis kartus, tačiau organizatoriai neišvengė techninių nesklandumų ir žurnalistai pasirodymą išvydo „pusantro“ karto – vieną kartą negirdėjome garso ir tik paskutinysis bandymas buvo sėkmingas ir pasirodymą su garsu matėme nuo pradžios iki galo.

Andres Putting nuotr.

Vaidotas ir kompanija iškart pasirodė su sceniniais rūbais – geltona apranga, kurią jau matėme Lietuvos nacionalinėje atrankoje. Pasirodymo metu LED ekranuose ir visame arenos apšvietime dominuoja violetinė, juoda ir balta spalvos. Kaip grupė ir žadėjo, vizualai ekranuose yra kitokie, tačiau bendras vaizdas yra panašus į tai, ką matėme pasirodymuose Lietuvos atrankoje.

Andres Putting nuotr.

Pačioje pasirodymo pradžioje scenoje matome vieną Vaidotą, o prieš pat pirmą priedainį į sceną įsisuka šokėjai Miglė ir Marijanas bei atsitraukus kamerai pamatome grupės gitaristą Mantą bei būgnininką Robertą, kurie taip pat yra ir pritariantieji vokalistai. Dar vienas vokalistas – Algirdas Ciūnys grupei pritaria iš užkulisių ir scenoje jo nematome. Labai gražiai atrodo vaizdas prieš dainos priedainį, kai didysis LED ekranas pasidengia violetine spalva, užgęsta šviesos ir matome tik visų penkių scenoje esančių žmonių siluetus – kažką panašaus matėme pernai „On Fire“ pasirodymo metu prieš pat dainos kulminaciją.

Viso pasirodymo metu matome nemažai vaizdo efektų, panašių į tuos, kuriuos matėme „The Roop“ pasirodyme Lietuvos atrankos pusfinalyje – ekrane atsiranda kvadračiukai, kuriuose matome tris Vaidotus, skirtingus grupės narius arba šokėjus. Pasirodymo pabaigoje Vaidotas tarsi pagriebia kamerą ir suka ją aplink save – jam už nugaros šėlsta šokėjai, o ekranuose šis vaizdas atrodo išties puikiai.

Andres Putting nuotr.

Panašu, kad grupė rengdama galutinį pasirodymą panaudojo geriausius dalykus iš visų iki šiol jau matytų pasirodymų, o taip pat pridėjo ir keletą smagių vizualinių sprendimų, kurie visą pasirodymą padaro dar įdomesniu. Iš vokalinės pusės viskas skambėjo puikiai ir jokių priekaištų turėti negalime.

Apibendrinant galima drąsiai pasakyti, kad pirmas blynas tikrai neprisvilo, o tai sufleruoja ir labai pozityvūs žurnalistų komentarai virtualiame spaudos centre. Vieni žmonės minėjo šiurpuliukus kylančius pasirodymo metu, kiti žadėjo grupei garantuotą patekimą į geriausiųjų dešimtuką ar net trejetuką, o kiti tiesiog apdovanojo Lietuvos atstovus virtualiais aplodismentais. Nei vieno blogo komentaro rasti nepavyko, o labai pozityviai repeticiją įvertino ir Eurodienos komanda!

YouTube player

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Artūras
Artūras
prieš 2 metus

Super Lietuva atrodo, tikiuosi dar nustebins iki galutinio rezultato.