Joel Saget nuotr.
Dalyviai

„Eurovizijos 2021“ dalyvių pristatymas: Prancūzija

Šalis: Prancūzija;
Pasirodymo data: gegužės 22 d., finalas;
Pasirodymo numeris: 1-26;
Atlikėjai: Barbara Pravi;
Daina: „Voilà“;
Kūrinio autoriai: Barbara Pravi, Igit, Lili Poe.


Barbara Pravi:

Šiųmetinė Prancūzijos atstovė užaugo muzikantų šeimoje, o atlikėjos giminė yra tikrai multikultūrinė – seneliai kilę iš Serbijos, Irano, Lenkijos ir Pietų Afrikos.

Muzikinę karjerą moteris pradėjo 2014 metais ir nuo pat pradžių Barbara ne tik atliko, tačiau ir rašė dainas. 2016 metais atlikėja pasirodė miuzikle „n été 44“, o 2017-2018 metais dainavo Florent Pagny muzikiniame ture.

2018 metų pabaigoje atlikėja kiek pakeitė savo kūrybinį stilių, ir pradėjo kurti šansonų stiliaus dainas.  Barbara Pravi taip pat žinoma kaip aktorė – 2017 metais prancūzė vaidino filme „La Sainte famille“.

Atlikėja taip pat prisidėjo prie dviejų pastarųjų Prancūzijos dainų „Vaikų Eurovizijoje kūrybos – 5-tą vietą 2019 metais užėmusios „Bim Bam Toi“ bei pernai pergalę iškovojusios „J’imagine“.

Barbara taip pat yra moterų teisių aktyvistė, buvo viena iš atlikėjų, įrašiusių kūrinį „Debout les femmes“, kuris yra Prancūzijos moterų išsilaisvinimo judėjimo himnas.

YouTube player

Barbara socialiniuose tinkluose:

 


Diskografija iki „Eurovizijos“:

Barbara pirmąjį singlą išleido 2017 metais, kuris buvo įtrauktas į kitais metais pasirodžiusį dainų rinkinį. Dar du atlikėjos EP diskai pasirodė 2020 ir šiais metais.

YouTube player
YouTube player

Austėja: Jau pirmą kartą išgirdusi šią dainą supratau, kad tai tikrai kažkas ypatingo. Nors daugeliui žmonių galbūt ji skamba kaip kažkas jau girdėto, pavyzdžiui, prancūziškų filmų garso takeliuose, niekada negirdėjau dainos, kuri sukeltų būtent tokius jausmus, kuri būtų tokia tikra ir nuoširdi, būtų taip aišku, kad dainuojama iš širdies. Daina ir jos atlikimas kaskart klausant prikausto dėmesį nuo pirmos iki paskutinės natos ir nesinori, kad daina baigtųsi. 10/10

Andžej: Tai lyg apnuogintos sielos monologas, kuri dalijasi su mumis savo vidiniu pasauliu ir skausmu. Be perdėto dirbtinumo, be nereikalingų banalių frazių. Viskas paprasta, atvira ir nuoširdu. 10/10

Tautvydas: Paprasta, tačiau rafinuota daina, su dideliu emociniu užtaisu. Prancūzija verta aukščiausių pozicijų ir neabejoju, jog Europa liks sužavėta. 10/10

Kristina: Tai yra vienintelis kūrinys šiemet, kurį man klausant per visą kūną bėgioja šiurpuliukai, ir apskritai trečias per mano „Eurovizijos“ stebėjimo istoriją (kiti du – „Molitva“ ir „1944“). Nors ir nesu didelė lyrinių kūrinių megėja, Barbara sugeba mane įtraukti į savo istoriją ir, atrodo, pasidalina dalimi savęs. 10/10

Justas: 10/10  Virginija: 8/10

 

Bendras įvertinimas: 9.7

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Virginija
Virginija
prieš 2 metus

10/10