Oscar Alessio nuotr.
Dalyviai

„Eurovizijos 2021“ dalyvių pristatymas: Šveicarija

Šalis: Šveicarija;
Pasirodymo data: gegužės 20 d., antras pusfinalis;
Pasirodymo numeris: 16;
Atlikėjas: Gjon’s Tears;
Daina: „Tout l’Univers“;
Kūrinio autoriai: Gjon Muharremaj, Nina Sampermans, Wouter Hardy, Xavier Michel.


Gjon’s Tears:

Gjon’s Tears vardu prisistatantis Gjon Muharremaj yra šveicarų atlikėjas, kurio šeima yra kilusi iš Kosovo ir Albanijos.

Nuo vaikystės dainuojantis atlikėjas būdamas vos 12 metų sudalyvavo „Albanijos Talentuose“, po metų prasibrovė į „Prancūzijos Talentų“ pusfinalius, o pernai sužibėjo „Prancūzijos Balse“, kur taip pat nukeliavo iki pusfinalių etapo.

Profesionalią muzikinę karjerą atlikėjas pradėjo 2018 metais, išleidęs pirmąjį savo singlą „Babi“, kuris Albanijoje užėmė pirmą vietą populiariausių įrašų sąraše.

Gjon buvo uždaru būdu išrinktas atstovauti Šveicarijai pernai su kūriniu „Repondez-moi“ ir buvo vienas iš konkurso favoritų. Šveicarų transliuotojas suteikė atlikėjui antrą šansą pasirodyti „Eurovizijoje“ ir jau neužilgo Roterdame Gjon’s Tears išgirsime su kūriniu „Tout l’Univers“.

YouTube player

Gjon’s Tears socialiniuose tinkluose:

 


Diskografija iki „Eurovizijos“:

Pirmasis Gjon’s Tears singlas „Babi“, atliekamas anglų ir albanų kalbomis, buvo išleistas 2018 metais. Tais pačiais metais Gjon išleido ir kūrinį „Back In Light“.

YouTube player
YouTube player

Austėja: Visiškai be konkurencijos, geriausia daina šiais metais. Nuo pat pirmos sekundės, kai pirmą kartą klausiau, tai supratau. O kad net po nežinia kelinto paklausymo kaskart per kūną laksto šiurpuliukai (ypač nuo antro priedainio), tai man yra geriausias ženklas, kad daina yra visiškas šedevras. Be to, Gjon yra nepaprastai talentingas dainininkas, kuris, manau, galėtų dainuoti bet ką ir tai vis tiek skambėtų gerai. 10/10

Kristina: Kaip Lietuva, taip ir Šveicarija sugebėjo pristatyti aukšto, o gal net ir aukštesnio lygio kūrinį po buvimo praeitų metų konkurso favoritėmis. Iš visų šių metų kūrinių, „Tout l’univers“ matau kaip vieną stipriausių kandidačių kovai dėl pergalės. Neturiu nei vieno priekaišto Šveicarijos paraiškai. 10/10

Tautvydas: Puiki daina, kuri man patinka tikriausiai labiau nei pernykštė Šveicarijos paraiška. Emocionali daina, kurios klausant gali atsiriboti nuo visko, kas tave supa šiuo metu ir tiesiog įsijausti į kūrinį. Iš kitos pusės, turiu abejonių dėl sugebėjimo išpildyti visą kūrinio potencialą gyvame pasirodyme. 8/10

Andžej: 9/10, Virginija: 10/10, Justas: 8/10.

Bendras įvertinimas: 9.2

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus