Dalyviai

Ar Max Barskih atstovaus Ukrainai 2022 metų „Eurovizijoje“?

Vis daugiau gerbėjų iš visos Europos svarsto – ar Max Barskih ir Zivert atstovaus savo šalims „Eurovizijos“ dainų konkurse? Šių metų pradžioje Ukrainos spauda svarstė tokią galimybę, tačiau pats atlikėjas išliko tylus.

Vienas populiariausių Ukrainos atlikėjų anksčiau bandė šaliai atstovauti 2012 metais, taip pat buvo 2017 metais Tayannos atliktos dainos „I Love You“ autorius. Naujausius gandus sukėlė kartu su atlikėja Zivert išleistas kūrinys „Bestseller“. Nors atlikėjai gerbėjų svajonių atstovauti savo šalims šiemet neišpildė, tačiau išleido dainą, kuri vos per pirmas šešias dienas sulaukė 10 milijonų peržiūrų. Kūrinys daugybės perklausų sulaukia ir „Apple Music“ platformoje Rytų Europos šalyse – Ukrainoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Estijoje, Latvijoje, Armėnijoje, Kazakhstane, Moldovoje bei Lietuvoje.

„Bestseller“ gimė per metus – apie pusę metų užtruko dainos kūrimas, dar tiek pat laiko – vaizdo klipo filmavimas.

Max ir Zivert apdainuoja kiberpankinę vienatvės istoriją. Modernus pasaulis yra praradęs taktiliškumą, žmonės savanoriškai skaitmenizuoja savo jausmus ir emocijas, iškeisdami juos į simpatijas ir reitingus socialiniuose tinkluose. Šimtai tūkstančių nuotraukų šiandien pakeičia bučinio prisilietimą ir šilumą. Vaizdo klipas turi gilų socialinį atspalvį, kuriame žmogus yra visiškai absorbuojamas technologijų, o virtualus gyvenimas pakeičia tikrovę.

Galbūt kitas žingsniis atlikėjams bus 2022 metų „Eurovizija“? Šiemet atlikėjai sujungė jėgas ir kartu išleido dainą, tačiau galbūt jau kitamet jie bus varžovais dainų konkurse?

Kviečiame išgirsti Max Barsikh ir Zivert bendrą kūrinį „Bestseller“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus