Grupės asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Daði og Gagnamagnið pristatė konkursinę dainą „10 years“

Vieni iš praėjusių metų konkurso favoritų – islandai Daði og Gagnamagnið pristatė dainą „10 years“, su kuria „Eurovizijoje“ varžysis šiemet.

Praėjusių metų grupės daina „Think About Things“ buvo skirta pagrindinio grupės vokalisto Daði Freyr dukrai, o šiųmetė daina yra apie jo žmoną Árný Fjóla, kuri taip pat yra kolektyvo Daði og Gagnamagnið narė.

Ilgą laiką lažybininkų favoritu laikyta Islandija šią savaitę dalinai apleido savo pozicijas. Tai galėjo būti susiję arba su stiprių konkurentų dainų pristatymais (šalį prognozėse aplenkė Šveicarija ir Bulgarija, būtent šią savaitę pristačiusios savo paraiškas) arba su dainos nutekinimu.

Būtent trečiadienį prastos kokybės dainos versija pradėjo plisti internete, o tai sukėlė didžiulį transliuotojo RÚV nepasitenkinimą. Televizijos vadovas tai įvardino kaip vagystę ir teigė reikalausiantis atsakymų bei atsakomybės: „Antradienį daina buvo nusiųsta Europos Transliuotojų Sąjungai ir mažiau nei po paros pasklido internete“.

Visgi Daði ir kompanijos planų tai nepakeitė, o daina „10 years“, kaip ir planuota iš anksto, buvo išleista kovo 13-osios vakarą. Kviečiame išgirsti:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus