ERT nuotr.
Dalyviai

Graikijos atstovė Stefania Roterdame atliks „Last Dance“

Šiandien Graikijos nacionalinis transliuotojas ERT pristatė dainą, kurią šalies atstovė Stefania atliks „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Dar praėjusių metų vasarį graikai pristatė, kad būtent jaunoji Stefania gins šalies garbę Roterdame vyksiančioje „Eurovizijoje“. Dėl pandemijos konkursą atšaukus, šalis nieko nelaukė ir paskelbė, kad ta pati atlikėja į konkursą keliaus ir 2021-aisiais.

Graikų šeimoje, bet Nyderlanduose gimusi ir užaugusi atlikėja konkurso gerbėjams gali būti atpažįstama ir dėl to, kad 2016 metais su grupe „Kisses“ užėmė 8-ą vietą „Vaikų Eurovizijoje“. Tiesa, tą kartą mergina atstovavo būtent gimtajai šaliai.

Dainą „Last Dance“ įkvėpė 2020 metų kovą atlikėjos Dua Lipa išleistas albumas „Future Nostalgia“, kuriame atgimė 80-ųjų pop stiliaus muzika. Dainą sukūrė Sharon Vaughn, Dimitris Kontopoulos ir kolektyvas ARCADE. Visi šie kūrėjai tikrai nėra naujokai „Eurovizijos“ pasaulyje, pavyzdžiui Sharon Vaughn bei Dimitris Kontopoulos vien šiemet sukūrė Moldovos dainą „Sugar“ bei Estijos „The Lucky One“, o graikas Kontopoulos yra sukūręs net keturias dainas konkurse patekusias į geriausiųjų trejetuką.

Kol kas „Last Dance“ galite išgirsti Graikijos transliuotojo puslapyje, o jau šiandien nuo 22:00 ji bus pasiekiama ir kitose muzikos bei video platformose.

YouTube player

Graikija pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 20 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus