Victoria asmenynio archyvo nuotr.
Dalyviai

Bulgarė Victoria „Eurovizijoje 2021“ dainuos „Growing Up Is Getting Old“

Kovo 10-osios vakare, solinio Victorios koncerto metu buvo atskleista, kad iš šešių anksčiau paskelbtų dainų „Eurovizijai“ buvo pasirinkta „Growing Up Is Getting Old“. Kartu pristatytas ir dainos vaizdo klipas.

Victoria, turėjusi Bulgarijai atstovauti 2020-ųjų konkurse su daina „Tears Getting Sober“ ir buvusi viena iš konkurso favoričių, dar kovą buvo paskelbta ir kaip 2021-ųjų šalies atstovė. Vasarį buvo išleistos šešios dainos pretendentės, iš kurių buvo renkamasi. Kovo 10-osios vakare surengtas atlikėjos solinis koncertas, kuriame galėjome išgirsti tiek keletą senesnių jos kūrinių, tiek visas šešias dainas pretendentes. Koncerto metu Victoria teigė, kad sprendimas, kurią dainą visgi pasirinkti, buvo nelengvas ir galiausiai pranešė, kad daugiausiai konkurso gerbėjų bei muzikos ekspertų palaikymo sulaukė „Imaginary Friend“ ir „Growing Up Is Getting Old“. Būtent pastaroji ir buvo pasirinkta.

Victoria karjerą pradėjo 2015, kai dalyvavo bulgariškame „X Faktoriuje“. Vėliau ji pasirašė kontraktą su „Monte Music“ ir išleido savo pirmąjį singlą „Nishto Sluchayno“, taip pat ir keletą kitų dainų. 2018-aisiais ji būdama Los Andžele parašė savo pirmąją anglišką dainą „I Wanna Know“ ir nufilmavo jai vaizdo klipą. 2019 metų lapkritį buvo pranešta, kad Victoria atstovaus Bulgarijai 2020-ųjų „Eurovizijoje“, o 2020-ųjų kovą išleista ir jos „eurovizinė“ daina „Tears Getting Sober“. Prieš pat konkurso atšaukimą būtent ji buvo įsitvirtinusi lažybininkų prognozių pirmoje vietoje pagal šansus laimėti.

Bulgarija „Eurovizijoje 2021“ pasirodys gegužės 20 dieną, antrojo pusfinalio antroje pusėje.

Victoria – „Growing Up Is Getting Old“:

YouTube player

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus