Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Užslaptintos Rusijos atrankos rezultatai: „Eurovizijoje“ pasirodys Manizha

Po Rusijos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo paaiškėjo, kad Roterdame šaliai atstovaus Manizha su daina „Russian woman“.

Prieš kelias dienas Rusijos spaudą sudrebino naujiena apie Pirmojo kanalo planus surengti atvirą „Eurovizijos“ atranką. Jokių esminių detalių televizija neatskleidė iki pat finalo transliacijos pradžios. Nebuvo aišku, ar žiūrovai rinks dainą grupei „Little Big“ ar muzikinėje kovoje susirungs kiti atlikėjai.

Koncertą atidarė praeitų metų Rusijos atstovai „Little Big“ su savo „euroviziniu“ hitu „Uno“. Iš karto po pasirodymo grupės solistas Ilja Prusikin patvirtino gandus, kad kolektyvas 2021 metų „Eurovizijoje“ nepasirodys. Muzikantas prisipažino, kad „Uno“ pasiekė didžiulę tarptautinę sėkmę, kurią būtų sunku pakartoti. Be to, pasak Iljos, šalyje yra daug jaunų talentingų atlikėjų, galinčių pasirodyti šiame konkurse.

Rusijos žiūrovai šįvakar rinkosi iš trijų dalyvių – Antono Beliajevo su grupe „Therr Maitz“, dueto „2Mashi“ ir Manizhos. Laidos metu taip pat pasirodė Filipas Kirkorovas (1995), Polina Gagarina (2015), Dima Bilanas (2006, 2008). Po kiek daugiau nei valandos,  koncerto vedėja Jana Čiurikova paskelbė žiūrovų balsavimo rezultatus – Roterdamo „Eurovizijoje“ Rusijai atstovaus Manizha su kūriniu „Russian woman“.

29-erių Manizha Sangin gimė Dušanbėje, Tadžikijoje, o po ketverių metų su tėvais persikėlė gyventi į Maskvą. 2019 metais moteris tapo „Padovanok gyvenimą“ fondo ambasadore, o nuo 2020-ųjų buvo paskirta pirmąja Rusijos geros valios ambasadore Jungtinių Tautų Pabėgėlių agentūroje.

Manizhos pasirodymas nacionalinės atrankos finale:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
O varge
O varge
prieš 3 metus

Oho. Rusai šiemet visai d.. ant Eurovizijos. Dugnas