Senhit asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

San Marinas užkurs tropinį vakarėlį: pristatyta Senhit paraiška „Adrenalina“

Dainininkė Senhit pristatė savo naująją „eurovizinę“ dainą „Adrenalina“, su kuria atstovaus San Marinui 2021 metų „Eurovizijoje“.

Senhit pirmą kartą po San Marino vėliava pasirodė 2011 metais su balade „Stand by“, tačiau į konkurso finalą tąsyk nepateko. Pernai transliuotojas suteikė dainininkei dar vieną progą su daina „Freaky!“, bet nepraėjus savaitei nuo kūrinio paskelbimo „Eurovizija“ buvo atšaukta. Per pastaruosius dvylika mėnesių atlikėja sėmėsi įkvėpimo iš anksčiau konkurse skambėjusių dainų, perdainuodavo jas ir įrašinėdavo ekstravagantiškus vaizdo klipus. Šiandien Senhit pristatė savo 2021 metų kūrinį, kuris visiškai skiriasi nuo prieš tai dalyvavusių San Marino paraiškų.

„Adrenalina“ buvo parašyta gausios tarptautinės muzikos prodiuserių komandos. Nors Senhit gimė Italijoje, jos tėvai yra kilę iš Eritrėjos, tad dainininkė džiaugiasi, kad dainoje galima išgirsti tradicinius šio krašto instrumentus – krarą ir kebero.

Kartu su dainininke vaizdo klipe pasirodo garsus JAV reperis ir prodiuseris Flo Rida, kurio debiutinis singlas „Low“ 2008 metais dešimt savaičių pirmavo „Billboard Hot 100“ tope. Pasaulinės sėkmės taip pat sulaukė muzikanto hitai „Whistle“, „Good Feeling“ ir „Wild ones“. Tiesa, San Marino delegacija kol kas neatskleidžia, ar atlikėjas talkins Senhit ir Roterdame.

Kviečiame įvertinti 2021 metų San Marino dainą „Adrenalina“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus