RTP
AtrankosDalyviai

Portugalijos vėliavą į „Euroviziją 2021“ veš „The Black Mamba“

Kovo 6-osios vėlyvą vakarą įvyko Portugalijos nacionalinės atrankos „Festival da Canção“ finalas. Jo metu paaiškėjo, kad Portugalijos atstovais tapo grupė „The Black Mamba“ su daina „Love Is On My Side“.

„Festival da Canção“ finale vyko įnirtinga kova. Vienodo bendrų balų skaičiaus sulaukė „The Black Mamba“ ir Carolina Deslandes, atlikusi dainą „Por Um Triz“. Pastaroji buvo komisijos favoritė, bet užėmė trečiąją vietą žiūrovų balsavime, o „The Black Mamba“ liko antri abiejuose balsavimuose. Kadangi lygiųjų atveju lemiamas žodis atitenka žiūrovams, minėta grupė ir tapo nugalėtojais. Žiūrovų favoritas NEEV su daina „Dancing In The Stars“ komisijos balsavime užėmė 6-ąją vietą.

Vakaro vedėjais tapo Filomena Cautela ir Vasco Palmeirim. Be dešimties finalistų pasirodymų, finale galėjome išvysti ir svečių. Tarp jų – pernai Portugalijai turėjusi atstovauti Elisa ir 2018 metų šalies atstovė Cláudia Pascoal.

Grupė „The Black Mamba“ susikūrė 2010 metais ir yra išleidusi tris studijinius albumus bei surengusi koncertinius turus ne tik Portugalijoje, bet ir Ispanijoje, Jungtinėje Karalystėje, Brazilijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Grupės vokalistas Pedro Tatanka taip pat užsiima ir soline veikla.

Portugalijos atstovai „Eurovizijoje“ pasirodys gegužės 20 dieną, antrojo pusfinalio antrojoje pusėje.

„The Black Mamba“ pasirodymas „Festival da Canção“ finale:

YouTube player

Dainos „Love Is On My Side“ studijinė versija:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus