Dorde Bukvic nuotr.
Dalyviai

Serbijos atstovės „Hurricane“ pristatė „eurovizinę“ paraišką „Loco Loco“

Kovą vykstantį dainų pristatymo maratoną tęsia Serbija. Jai atstovaujanti merginų grupė „Hurricane“ pristatė energingą dainą „Loco Loco“, su kuria pasirodys antrajame „Eurovizijos 2021“ pusfinalyje gegužės 20 dieną, o jei pasiseks – ir gegužės 22-ąją vyksiančiame finale.

„Hurricane“ sudaro trys merginos –  Sanja Vučić, Ivana Nikolić ir Ksenija Knežević. Dvi iš jų jau turi „eurovizinės“ patirties – Sanja šaliai atstovavo 2016 metais Stokholme su daina „Goodbye (Shelter)“, o Ksenija buvo 2015-ųjų Juodkalnijos atstovo Knez pritariančioji vokalistė. Grupė susikūrė 2017 metais.

„Hurricane“ su daina „Hasta la vista“ laimėjo 2020-ųjų Serbijos atranką „Beovizija“ ir turėjo šaliai atstovauti 2020-ųjų „Eurovizijoje“. Rudenį buvo paskelbta, kad grupė į konkursą grįš ir 2021 metais.

Dainą „Loco Loco“ parašė Nemanja Antonić, Darko Dimitrov ir grupės narė Sanja Vučić. N.Antonić yra ir pernykštės Serbijos paraiškos „Hasta la vista“ autorius, o D. Dimitrov yra prisidėjęs prie daugybės praeityje „Eurovizijoje“ Balkanų šalims atstovavusių dainų.

Hurricane – „Loco Loco“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus