Anton Corbijn nuotr.
Dalyviai

Išleista Jeangu Macrooy „Eurovizinė“ daina „Birth Of A New Age“

Šiemet Nyderlandams atstovausiantis Jeangu Macrooy išleido savo konkursinę dainą „Birth Of A New Age“, kurią Europos ir Australijos publikai pristatys „Eurovizijos“ finale gegužės 22 dieną.

Jeangu yra vienas iš atlikėjų, turėjusių šaliai atstovauti 2020 metų konkurse, kuris, dėl pandemijos, buvo atšauktas. Prėjusiais metais atlikėjas turėjo dalyvauti su kūriniu „Grow“. Visgi, šiųmetinės „Eurovizijos“ šeimininkai, transliuotojas AVROTROS, nusprendė suteikti atlikėjui antrą progą atstovauti šaliai konkurse, tad Jeangu gegužės 22 dieną pasirodys „Eurovizijos“ finale. Dar pernai ištraukti burtai nulėmė, jog Nyderlandų atstovas scenoje lips 23-ias.

Prinemame, jog iš Surinamo kilęs atlikėjas Nyderlanduose gyvena nuo 14 metų. Paauglystėje Jeangu su broliu įkūrė muzikinį duetą „Between Towers“, o 2013 metais vaikinai išleido ir pirmąjį albumą. 2015 metais, jau Nyderlanduose atlikėjas pasirašė kontraktą su „Unexpected Records“ įrašų studija. 2017 metais dienos šviesą išvydo pirmasis solinis albumas „High on You“, o po poros metų – ir antrasis, pavadintas „Horizon“. 2017 ir 2018 metais Jeangu buvo nominuotas šalies muzikos apdovanojimuose geriausio naujo atlikėjo ir geriausio albumo kategorijose.

Kūrinys, skambėsiantis „Eurovizijoje“, atliekamas ne tik angliškai – priedainyje Sranan Tongo dialektu kartojama frazė Yu No Man Broko Mi („Tu negali manęs palaužti – liet.).

Kviečiame išgirsti ir įvertinti dainą „Birth Of A New Age“:

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus