Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Saldi premjera iš Moldovos: įvertinkite Natalios Gordienko dainą „Sugar“

Pernai Roterdame su kūriniu „Prison“ turėjusi pasirodyti Natalia Gordienko gavo antrą šansą ir Moldova ją delegavo atstovauti šaliai šių metų „Eurovizijoje“. 

Šiemet Natalia konkurse pasirodys su pozityviu bei spalvingu kūriniu „Sugar“, kurį sukūrė konkurso gerbėjams puikiai pažįstami Filipas Kirkorovas ir Dimitris Kontopoulos. Praėjusių metų Moldovos paraiška „Prison“ taip pat buvo šių prodiuserių kūrybinis darbas. Konkurso gerbėjų vadinamai „svajonių komandai“ taip pat priklauso ir kūrybininkas Ilias Kokotos, choreografas Fokas Evangelinos bei lyrikė Sharon Vaughn, kurie palaikys Natalią visos „eurovizinės“ kelionės metu.

„Sugar“ vaizdo klipas buvo nufilmuotas Ukrainoje, o ilgai laukta premjera įvyko Maskvos „Crave“ teatre, kur Filipas Kirkorovas surengė pompastišką vakarėlį, sukviesdamas Rusijos šou verslo grietinėlę. Tiesa, daugelis konkurso gerbėjų, stebėjusių šou internetu, liko nusivylę. Transliacija prasidėjo viena valanda vėliau negu buvo planuota, o prieš „eurovizinę“ premjerą žiūrovų laukė valandą trukęs Kirkorovo stand-upas apie visus „svajonių komandos“ globotus atlikėjus. „Eurovizijos“ dalyvių kelrode žvaigžde save vadinantis Filipas neslėpė susižavėjimo Natalia Gordienko ir pažadėjo, kad apie šią moterį sužinos visas pasaulis. Netrukus į sceną žengė ir pati Natalia, atlikusi Kirkorovo parašytų „eurovizinių“ hitų popuri.

Daugiau informacijos apie Natalią Gordienko rasite ankstesniame mūsų straipsnyje.

Susipažinkite su „Sugar“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus