E. Blaževič/LRT nuotr.
DalyviaiOrganizavimas

Atsarginis „The Roop“ pasirodymas bus filmuojamas „Avia Solutions Group“ arenoje

Šiandien LRT laidoje „Laba Diena, Lietuva“ apsilankęs Lietuvos „eurovizinės“ delegacijos vadovas Audrius Giržadas atskleidė įdomių detalių apie konkurso organizavimą bei būsimą „The Roop“ pasirodymą.

Kaip žinia, Europos Transliuotojų Sąjunga jau yra atsisakiusi „Eurovizijos“ A scenarijumi – tokio konkurso su minia žiūrovų tiesiogiai iš Roterdamo mes neišvysime. A. Giržadas paminėjo, kad kovo 1 d. iš konkurso rengėjų turėtume gauti atnaujintų žinių dėl B ir C scenarijaus. Delegacijos vadovas turi labai daug vilčių, kad visi konkurso dalyviai susirinks į Roterdamą ir pasirodymus atliks gyvai, tačiau viltis arenoje turėti žiūrovų yra nedidelė.

Avia Solutions Group nuotr.

Laidos metu taip pat buvo atskleista ir daugiau detalių apie atsarginį „The Roop“ pasirodymo variantą. Šis įrašas bus filmuojamas kitą savaitę, „Avia Solutions Group“ arenoje. „Aš nežinau ar Lietuvoje kažkokiam Lietuvos atlikėjų koncertui kada nors buvo pastatyta tokio dydžio scena, su tiek daug LED ekranų, apšvietimo ir technikos“, – apie būsimą pasirodymą sakė Lietuvos delegacijos vadovas. Jis taip pat papasakojo, kad pati scena bus kažkiek panaši į tą sceną, kuri bus Roterdame, tačiau visiškos kopijos daryti esą negalima, taip pat negalima ir viršyti „eurovizinės“ scenos išmatavimų.

Laidos vedėjai paklausus, ar B scenarijaus atveju šis didžiulis darbas nueitų veltui, delegacijos vadovas patikslino, kad šis atsarginis įrašas yra aktualus iki antrosios generalinės repeticijos Roterdame, kadangi jei atlikėjai jau pasirodo antrojoje generalinėje repeticijoje, būtent šis variantas tampa atsarginiu pasirodymo įrašu. Tad jei visgi „The Roop“ važiuos į Roterdamą bei koncertuos gyvai, pasirodymą filmuotą Vilniuje galėtume išvysti iškart po generalinės repeticijos – t.y. gegužės 17 dienos vakarą arba pirmoje gegužės 18 dienos pusėje.

Paklausus, ar ramiai miegotu Lietuvai laimėjus „Euroviziją“, A. Giržadas atsakė: „Turime kur padaryti ir turime kas padaro, didžiausias galvos skausmas būtų lėšos“.

Pilną interviu su A. Giržadu galite rasti čia:

Priminsime, kad 2021 metų „Eurovizijos“ dainų konkursas Roterdame vyks gegužės 18-22 dienomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus