Dalyviai

Vokietijos atstovas Jendrik „Eurovizijoje“ atliks „I Don’t Feel Hate“

Prieš porą savaičių Vokietija paskelbė, jog šiemet į „Eurovizijos“ konkursą delegavo atlikėją Jenrik Sigwart. Šiandien Vokietija oficialiai paskelbė ir Jenrik kūrinį –  pozityvo bombą sprogdinantį „I Don’t Feel Hate“.

Kūrinį Jenrik pristatė kartu su spalvingu muzikiniu klipu, kurį atlikėjas kūrė savomis rankomis. Jenrik teigė, jog tam, kad įgyvendintų savo klipo idėją, jis rinko sugedusias skalbimo mašinas iš Hamburgo gyventojų ir pakvietė savo draugus prisijungti prie filmavimo. Susipažinkite su Jenrik ir „I Don’t Feel Hate“:

YouTube player

Pasak tinklapio esc-kompakt.de interviu su Vokietijos delegacijos vadove bei transliuotojo atstovu, prie šalies pasirodymo „Eurovizijoje“ prisidės būrys lietuvių. Pasirodymą režisuos Povilas Varvuolis, kuris yra dirbęs su Lietuvos „Eurovizijos“ atrankų pasirodymais (tarp jų – „Run With The Lions), choreografiją kurs Marijanas Staniulėnas, The Roop pasirodymo choreografas bei šokėjas, prodiuseris ir kūrybininkas Lauras Lučiūnas ir kiti.

Tinklalapio pašnekovai taip pat atskleidė, jog Vokietija savo pasirodymą, kuris bus naudojamas kaip atsarginis variantas, bus filmuojamas būtent Vilniuje kovo pradžioje.

Ką manote apie šiųmetinį Vokietijos kūrinį? Primename, jog pernai į konkursą turėjo vykti Ben Dolič su kūriniu „Violent Thing“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
VIVA
VIVA
prieš 3 metus

gaila Ben atsisakė dalyvauti. Deja jis gyvai nedainuoja gerai, bet pernai metų daina buvo topas. Šių metų – nesusipratimas. Ji net nepateko į Vokietijos TOP 100