RTVE nuotr.
Dalyviai

Ispanijos atstovas Blas Cantó „Eurovizijos“ finale atliks „Voy a quedarme“

Po dviejų valandų trukusios laidos Ispanijos žiūrovai nusprendė, kurią dainą Roterdame atliks Blas Cantó.

Ispanų transliuotojas RTVE antrus metus iš eilės teisę atstovauti šaliai „Eurovizijoje“ suteikė dainininkui Blas Cantó. Pasak muzikanto, iš viso buvo paruošta dešimt naujų paraiškų, tačiau didžiajam finalui buvo išrinktos dvi daugiausiai potencialo turinčios dainos – „Voy a quedarme“ ir „Memoria“.

„Destino Eurovisión“ koncerto metu Blas pristatė savo abi paraiškas ir atliko daugiau kūrinių kartu su garsiais Ispanijos dainininkais, tokiais kaip Vanesa Martín, Nia, Andrés Suárez, Cepeda, Roi ir buvusios šalies atstovės „Eurovizijoje“ Pastora Soler (2012) ir Edurne (2015).

58% žiūrovų palaikymo šįvakar sulaukė „Voy a quedarme“. Tai dinamiška baladė apie prisirišimą prie žmogaus ir meilę be ribų. Dainą parašė pats Blas Cantó ir muzikos prodiuseriai Leroy Sánchez, Dangelo Ortega ir Dan Hammond, sukūręs praeitų metų ispanų paraišką „Universo“.

Primename, kad Ispanija yra automatinė „Eurovizijos“ finalininkė, todėl „Voy a quedarme“ išgirsime iš karto dainų konkurso finale, vyksiančiame gegužės 22 dieną.

Blas Cantó pasirodymas „Destino Eurovisión“ finale:

YouTube player

„Voy a quedarme“ studijinė versija:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus