Nuotr. UA:PBC
Dalyviai

Pristatyta atnaujinta Ukrainos dainos „Shum“ versija

PUkrainos nacionalinio transliuotojo UA:PBC suburta komisija nusprendė, kad grupė Go_A Roterdame atliks dainą „Shum“ (liet. „Triukšmas“).

Kolektyvas Go_A atstovauti Ukrainai buvo išrinktas pernai „Vidbir“ atrankos metu. Nors didžiosios „Eurovizijos“ scenoje „Solovey“ neišgirdome, grupei buvo suteikta teisė atstovauti šaliai ir šiemet be papildomų atrankų. Nors iš pradžių buvo planuojama surengti „Vidbir 2021“, kurio metu žiūrovai turėjo išrinkti konkursui tinkamiausią Go_A dainą, galiausiai rengėjai nusprendė išrinkti paraišką už uždarų durų. Komanda iš viso pateikė 3 galimus variantus, o ekspertų komisija, kurią sudarė atrankos prodiuseriai, muzikos kritikai bei „Eurovizijos“ nugalėtoja Jamala, daugiausiai simpatijų skyrė kūriniui „Shum“.

„Shum“ premjera įvyko sausio 22 dieną ir iš pradžių daina nebuvo skirta konkursui. Transliuotojas pabrėžė, kad kūrinys bus tobulinamas, o galutinę konkursinę versiją turėtume išgirsti kovo mėnesį.

Go_A – „Shum“:

YouTube player

Papildyta:

Kovo 9 d. buvo pristatyta ir atnaujinta dainos „Shum“ versija. Daina buvo sutrumpinta iki 3min, o taip pat buvo pakeista ir didelė dalis jos žodžiu, kurie pirminėje versijoje buvo paimti iš liaudies dainos. Kartu buvo atnaujintas ir dainos vaizdo klipas.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus