baz-art.org nuotr.
Dalyviai

Prancūzijai 2021 metų „Eurovizijoje“ atstovaus Barbara Pravi

Šį vakarą vykusiame Prancūzijos nacionaliniame finale susirungė 12 dalyvių, tačiau pergalę ir teisę atstovauti šaliai „Eurovizijoje“ iškovojo Barbara Pravi su kūriniu „Voila“.

Šiandien suregtame nacionaliniame Prancūzijos finale iš viso pasirodė dvylika dalyvių. Po pirmojo etapo, žiūrovai į finalinį etapą išrinko septynis atlikėjus, o dar vieną dalyvį į delegavo pasirodymus stebėjusi komisija. Po antrojo balsavimo, užtikrintai laimėjusi tiek muzikos profesionalų, tiek ir žiūrovų balsavimą, nugalėtoja buvo paskelbta Barbara Pravi su daina „Voila“.

YouTube player

Muzikantų šeimoje užaugusi Barbara pirmąjį singlą išleido 2017 metais, kuris buvo įtrauktas į kitais metais pasirodžiusį dainų rinkinį. 2017-2018 metais Barbara dainavo Florent Pagny muzikiniame ture. 2018 metų pabaigoje atlikėja kiek pakeitė savo kūrybinį stilių, ir pradėjo kurti šansonų stiliaus dainas.  Barbara Pravi taip pat žinoma kaip aktorė – 2017 metais prancūzė vaidino filme „La Sainte famille“.

Verta paminėti, jog Barbara prisidėjo prie dviejų pastarųjų Prancūzijos dainų „Vaikų Eurovizijoje kūrybos – 5-tą vietą 2019 metais užėmusios „Bim Bam Toi“ bei pernai pergalę iškovojusios „J’imagine“.

Kadangi Prancūzija ir viena „didžiojo penketo“ šalių, Barbara Pravi kūrinį „Voila“ pristatys „Eurovizijos“ finale, gegužės 22 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus