„The Roop“ asmeninio archyvo nuotr.
AtrankosFanai

Lažybininkų prognozės „Pabandom iš naujo 2021“ finalui: lyderiai aiškūs

 

Kaip ir kasmet, „Eurovizijos“ atrankomis domisi ne tik konkurso gerbėjai, bet ir lažybų bendrovės. Ir šiais metais jose lyderis kaip niekad aiškus.

betsafe.lt

Kaip matome, betsafe.lt lažybininkai vieningai tiki, kad konkursą laimės grupė „The Roop“ su daina „Discoteque“. Kiti dalyviai bendrovėje net nėra išskirti, vienintelis kitas pasirinkimas be „The Roop“ yra „Bet kuris kitas dalyvis“, bet šis įvykis yra laikomas gerokai mažiau tikėtinu nei „The Roop“ pergalė.

Tačiau kitose bendrovėse, pavyzdžiui, „TopSport“, visi dalyviai yra išskiriami, nors joje rimtų konkurentų „The Roop“ irgi nenumatoma. Neskaitant minėtos grupės, čia geriausiai vertinami yra Voldemars Petersons ir Evita Cololo.

topsport.lt

2020-aisiais, lažybininkų nuomone, „The Roop“ ir Monique turėjo apylygius šansus laimėti, o 2019-aisiais labai panašiai buvo vertinami Jurijaus Veklenko ir Monikos Marijos šansai. Taigi keletą metų lažybininkai nebuvo linkę išskirti tokių ryškių favoritų, kokie 2021-aisiais yra „The Roop“. Visgi, turint omenyje, kad pastarųjų metų konkursus laimėjo vieni geriausiai vertinamų atlikėjų, galima teigti, kad lažybininkų spėjimai gana tikslūs.

Grupė „The Roop“ su daina „On Fire“, laimėję Lietuvos „Eurovizijos“ atranką „Pabandom iš naujo 2020“, turėjo atstovauti Lietuvai 2020 metų konkurse, kuris buvo atšauktas dėl koronaviruso pandemijos, ir jų daina sulaukė didelio populiarumo tarp konkurso gerbėjų bei lažybų bendrovių. 2021-aisiais jie grįžta į „Eurovizijos“ atranką ir vėl bandys joje nuskinti pergalę.

Kaip manote, ar The Roop laimės atranką? O gal mus nustebins kuris nors kitas dalyvis? Mintimis pasidalykite komentaruose!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus