Atrankos

Šįvakar startuoja „Pabandom iš naujo! 2021“

Trečiąjį 2021 metų šeštadienį prasideda Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laidų maratonas. Šįsyk konkursas žada būti trumpesnis nei įprastai – išvysime tik keturias laidas. 

Po 2020 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso atšaukimo daugelis spėliojo, koks likimas laukia grupės „The Roop“, kuriems buvo žadamas triumfas tarptautinėje scenoje. Lietuvos nacionalinis transliuotojas nusprendė surengti atvirą atranką, o „On Fire“ hito atlikėjams garantuoti vietą finale, tad šios grupės konkursinio pasirodymo turėsime palaukti iki vasario 6 dienos, kuomet bus surengtas didysis finalas.

Tuo tarpu šiandien scenoje išvysime pirmąjį atrankos dalyvių dešimtuką, iš kurių tik penki pateks į pusfinalį. LRT vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas žadėjo klausytojams įvairiausių muzikos žanrų spektrą ir sprendžiant iš pirmos laidos sąrašo, atrankos rengėjas nemelavo. Programos metu išgirsime tiek energingas roko ar pop stiliaus dainas, taip pat netrūks ir lyrinės muzikos bei skambių motyvacinių šūkių ar socialinių problemų atskleidimo. Kruopščiai atrankoms besiruošiantys atlikėjai scenoje demonstruos ne tik savo vokalinius sugebėjimus, tačiau ir išskirtinius drabužius – spygliuotas karūnas, latekso ir net pliušinius gyvūnų kostiumus.

Pirmos laidos dalyviai:

  • Black Spikes ir Indrė Launikonytė – „Don’t tell me“;
  • Thomukas – „Wish“;
  • Be U – „Love yourself“;
  • Voldemars Petersons – „I never fall for you again“;
  • Martyna Jezepčikaitė – „Thank you very much“;
  • Donata Virbilaitė – „The way I am“;
  • Twosome – „I love my bear“;
  • Milita Daikerytė – „Shadows“;
  • Aldegunda – „Sit down“;
  • Titas ir Benas – „No“.

Už labiausiai patikusius balsuos ne tik televizijos žiūrovai, tačiau ir komisija, kurią pirmoje laidoje sudarys Ramūnas Zilnys, Jievaras Jasinskis, Vytautas Bikus, Ieva Narkutė ir Aistė Smilgevičiūtė. Ekspertai stebės pasirodymus „žaliajame kambaryje” ir savo nuomonėmis, kaip ir pernai, dalinsis ne po kiekvieno pasirodymo, o tam tikruose intarpuose laidos metu. Siekiant išlaikyti sąžiningą kovą, tiek komisijos, tiek žiūrovų balsavimo rezultatai bus paskelbti tik laidos pabaigoje.

Prie vedėjų vairo stos Vytautas Rumšas jaunesnysis, Ieva Stasiulevičiūtė, o su komisija bendraus  2015 metų „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavęs Vaidas Baumila.

YouTube player

Kviečiame stebėti „Pabandom iš naujo!“ jau šiandien nuo 21 val. per LRT televiziją arba internetu, oficialiame transliuotojo puslapyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus