France Télévisions nuotr.
Atrankos

Prancūzija grįžta prie nacionalinio finalo – išgirskite kandidatus

Po ganėtinai nesėkmingos uždaros atrankos 2020-aisiais Prancūzijos nacionalinis transliuotojas France Télévisions nusprendė grįžti prie nacionalinio atrankos formato, taikyto 2018-2019 metais. Tiesa, šį kartą konkursas vadinsis ne „Destination Eurovision 2019“, o „Eurovision : C’est vous qui décidez!“.

Transliuotojas kartu su komisija iš šimtų paraiškų atrinko 12 dalyvių, kurie pasirodys sausio 30-ąją vyksiančiame nacionaliniame finale. Dalyvių sąrašas:

  1. LMK – „Magique“;
  2. Ali – „Paris Me Dit“;
  3. Casanova – „Tutti“;
  4. Barbara Pravi – „Voilà“;
  5. Cephaz – „On A Mangé Le Soleil“;
  6. Amui – „Maeva“;
  7. Andriamad – „Alléluia“;
  8. Philippine – Bah Non;
  9. Juliette Moraine – „Pourvu Qu’on M’Aime“;
  10. 21 Juin Le Duo – „Peux-Tu Me Dire?“;
  11. Terence James – „Je T’Emmènerai Danser“;
  12. Pony X – „Amour Fou“;

Finalą sudarys iš viso du etapai – pirmajame žiūrovai išrinks 7 dainas, kurios skambės superfinale, o dar vieną dainą deleguos komisija. Antrajame etape komisijos ir žiūrovų balai turės vienodą reikšmę ir taip bus išrinktas nugalėtojas. Finalo komisiją sudarys 10 muzikos bei televizijos profesionalų, tarp kurių ir puikiai mums pažįstami „Eurovizijos“ nugalėtojai Duncan Laurence (Nyderlandai 2019), Marie Myriam (Prancūzija 1977) bei Prancūzijai jau sėkmingai atstovavę Natasha St-Pier (4-a vieta 2001 m. konkurse) ir Amir (6-a vieta 2016-aisiais).

Konkurso gerbėjai ir komentatoriai internete iš viso dalyvių sąrašo išskiria atlikėją Barbarą Pravi su daina „Voilà“ bei Andriamad su „Alléluia“. Ar šios prognozės išsipildys sužinosime po kiek daugiau nei dviejų savaičių.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus