KAN nuotr.
Atrankos

Išgirskite tris dainas, pretenduojančias atstovauti Izraeliui „Eurovizijoje“

Izraelio transliuotojas KAN paskelbė tris dainas, kurios pateko į finalinį atrankos „HaShir Shelanu L’Eurovizion“ turą. Vieną iš jų Eden Alene atliks „Eurovizijoje“.

Jau praeitų metų kovą, netrukus po „Eurovizijos“ atšaukimo, Izraelio transliuotojas KAN paskelbė, kad 2021 metams naujo atstovo neieškos, o atviros atrankos metu išrinks dainą, kurią konkurse atliks Eden Alene. Gruodžio 2 dieną buvo paskelbtos 9 dainos, už kurias balsavo interneto vartotojai. Į kitą etapą pateko du daugiausiai balsų surinkę kūriniai, o trečiąjį išrinko specialiai  konkursui suburta ekspertų komisija. Sausio 25 dieną bus transliuojamas atrankos finalas, kurio metu Eden Alen gyvai atliks visas tris dainas: „Ue La La“, „La La Love“ ir „Set Me Free“.

Pirma paraiška „Ue La La“, tai dinamiškas kūrinys, kurio aranžuotėje naudojama daug elektroninės muzikos elementų. Nors pagrinde daina yra atliekama hebrajų kalba, taip pat galime išgirsti kelias frazes angliškai ir prancūziškai.

YouTube player

Antroji paraiška „La La Love“ pretenduoja tapti vasaros šokių vakarėlių hitu. Beveik visas tekstas atliekamas angliškai – hebrajiškai Eden atlieka tik kelias eilutes.

YouTube player

„Set me free“ yra tautinių motyvų prisotintas pop kūrinys, leidžiantis dainininkei pristatyti vokalines galimybes. Šioje dainoje tik vienas sakinys skamba hebrajiškai.

YouTube player

Kaip manote, kuri daina leis Izraeliui pasiekti geriausią rezultatą artėjančioje „Eurovizijoje“? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus