Jurgos Urbonaitės nuotr.
Atrankos

2021-ųjų Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje susirungs 23 dalyviai

LRT televizija pranešė, kad nacionalinė atranka „Pabandom iš naujo“ startuos sausio 16 dieną, o savo paraiškas klausytojams pristatys 23 grupės ir atlikėjai. 

2021 metų Lietuvos atranką sudarys keturios laidos – dvi atrankinės laidos, pusfinalis ir finalas. Dėl teisės pasirodyti tarptautiniame dainų konkurse taip pat varžysis ir grupė „The Roop“, kuri šiemet triumfavo debiutinėje „Pabandom iš naujo“ atrankoje su hitu „On Fire“, tačiau dėl atšaukto konkurso „Eurovizijos“ scenoje nepasirodė. Nacionalinis transliuotojas LRT nusprendė nesuteikti kolektyvui tiesioginio bilieto į 2021 metų konkursą, tačiau pakvietė dalyvauti naujoje atrankoje, užtikrinus vietą iš karto finale. Tai reiškia, kad konkursinį „The Roop“ pasirodymą išvysime tik paskutiniame atrankos renginyje.

Dalyvius atrinko 9 narių komanda, kurią sudarė LRT, muzikos ir šou pasaulio atstovai. Pasak LRT vyriausiojo prodiuserio Audriaus Giržado, artėjančiame projekte išgirsime originalių, įvairių žanrų kūrinių, kurie puikiai atskleidžia šiuolaikinę Lietuvos muziką. Laimėtoją rinks kiekvienoje laidoje besikeičianti komisija ir televizijos žiūrovai.

2021 metų Lietuvos nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvaus:

Aistė Brokenleg Norbertas/Norbė
Aldegunda Rapolas Meškauskas
Donata Virbilaitė Thomas Tumosa
Evelina Sašenko Titas ir Benas
Evita Cololo Sunday Afternoon (Vilija Matačiūnaitė)
Gabrielė Goštautaitė Voldemaras Petersonas
Gabrielius Vagelis Grupė „The Roop“
Gebrasy (Audrius Petrauskas) Grupė „Twosome“
Gintarė Korsakaitė Grupė „UnoBand“
Martyna Jezepčikaitė Grupė „Black Spikes“ su Indre Launikonyte
Milita Daikerytė Grupė „Be U“
Cosmic bride (Natalja Chareckaja)

Kaip vertinate dalyvių sąrašą? Ar tikite, kad „The Roop“ gali ir vėl iškovoti pergalę? Kviečiame sekti mūsų naujienas ir sužinoti daugiau įdomių detalių apie artėjantį konkursą.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus