Stijn Smulders (EBU) nuotr.
Vaikų Eurovizija

Sekmadienio popietę vyks 2020 metų „Vaikų Eurovizija“

Šiandien, 18.00 val. (Lietuvos laiku) Lenkijos sostinėje Varšuvoje vyks 2020 metų „Vaikų Eurovizijos“ konkursas. Jaunieji atlikėjai iš 12 šalių pristatys savo kūrinius publikai. Tiesa, dėl COVID situacijos, pasirodymai buvo įrašyti iš anksto, visoms delegacijoms naudojant vienodą scenos maketą ir technines galimybes.

Dėl įvairių priežasčių net aštuonios pernai dalyvavusios šalys nusprendė šiemet padaryti pertrauką, tačiau konkurse pirmą kartą pasirodys Vokietija.

Atidarymo ceremonija, taip pat svečių pasirodymai bei balsavimas bus transliuojamas tiesiogiai iš Varšuvos. Renginio vedėjų rolė patikėta jau pernai matytai Idai, Nowakowskai, prie jos prisijungs Małgorzata Tomaszewska bei Rafał Brzozowski. Visų atlikėjų pasirodymai šiemet buvo įrašyti iš anksto – Malta, Serbija, Ukraina ir Lenkija savo pasirodymus nufilmavo Varšuvoje, o kitos delegacijos tai padarė savo šalių televivizijų studijose.

Dalyviai:

  1. Vokietija – Susan – „Stronger With You“;
  2. Kazakhstanas – Karakat Bashanova – „Forever“;
  3. Nyderlandai – Unity – „Best Friends“;
  4. Serbija – Petar Aničić – „Heartbeat“;
  5. Baltarusija – Arina Pehtereva – „Aliens“;
  6. Lenkija – Ala Tracz – „I’ll Be Standing“;
  7. Sakartvelas – Sandra Gadelia – „You Are Not Alone“;
  8. Malta – Chanel Monseigneur – „Chasing Sunsets“;
  9. Rusija – Sofia Feskova – „My New Day“;
  10. Ispanija – Soleá – „Palante“;
  11. Ukraina – Oleksandr Balabanov – „Vidkryvai (Open Up)“;
  12. Prancūzija – Valentina – „J’imagine“.
YouTube player

Nugalėtojas bus išrinktas susumavus profesionalų komisijos ir internetinio balsavimo rezultatus. Paspaudę šią nuorodą, savo balsą už 1,2 arba 3 dalyvius galite atiduoti jau dabar! Balsavimas bus sustabdytas prieš pat transliacijos pradžią ir vėl atidarytas po visų šalių pasirodymų.

Tiesioginę renginio transliaciją galėsite stebėti rytoj nuo 17.00 val. per žemiau pateiktą „Youtube“ platformos grotuvą:

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus