NETFLIX nuotr.
Post Scriptum

Netflix platformoje jau galima išvysti komediją apie „Euroviziją“

Nors „Eurovizijos“ dainų konkursas šiais metais ir neįvyko, o Europos Transliuotojų Sąjungą jį pakeitė įvairiais renginiais internete bei televizijoje, konkurso gerbėjai sulaukė dar vienos dovanos. Jau nuo šiandien Netflix platformoje galima išvysti „Eurovizinį“ filmą „The story of Fire Saga“.

Dėmesio – straipsnyje yra atskleidžiamos filmo detalės.

Komedijoje pasakojama istorija apie išgalvotą ir mažai kam žinomą Islandijos kaimelio grupę „Fire Saga“, kuri sulaukia kvietimo atstovauti šaliai didžiausiame muzikiniame konkurse Europoje. Vienas pagrindinių filmo arkliukų – garsi aktorių komanda. Čia išvysite Willą Ferrellą, Rachel McAdams, Daną Stevensą, Demi Lovato ir Pierce’as Brosnaną. Taip pat filme bent trumpam pasirodys tikros „Eurovizijos“ legendos: Loreen, Alexanderis Rybakas, Conchita Wurst, Netta, britų komentatorius Grahamas Nortonas ir kiti.

Šiandien dienos šviesą išvydo ir oficialus filmo garso takelis, kuriame vietos atsirado ir dar vienam konkurso nugalėtojui Salvadorui Sobraliui. Visą garso takelį galite išgirsti čia:

Taip pat buvo paskelbta, kad visas Rachel McAdams įkūnytos veikėjos Sigrit Ericksdottir atliekamas dainas iš tiesų įrašė fanams puikiai žinoma Švedijos atlikėja Molly Sandén. Ji atstovavo Švedijai „Vaikų Eurovizijoje“ 2006 metais bei tris kartus dalyvavo Švedijos atrankoje „Melodifestivalen“.

Dar vienas įdomus faktas, kad dalis filmo kadrų buvo nufilmuota 2019 metų „Eurovizijos“ generalinių repeticijų metu.

Filmo anonsas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus