EBU nuotr.
Organizavimas

Oficialu: 2021 metų „Eurovizija“ bus surengta Roterdame

„Eurovision: Europe Shine a Light“ renginio metu oficialiai patvirtinta, kad kitąmet „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks Roterdame.

Europos Transliuotojų Sąjunga kartu su Nyderlandų transliuotojais NPO, NOS ir AVROTROS susitarė dėl kitų metų konkurso organizavimo Roterdamo „Ahoy“ arenoje, kurioje renginys turėjo vykti šiemet, prieš paskelbiant pandemiją.

Organizatorių laukia rimtas iššūkis, kadangi dėl sparčiai kintančių sąlygų, jiems teks kartu su transliuotojais įvertinti skirtingus galimus renginio scenarijus. „Mūsų svarbiausias tikslas yra išsaugoti ilgametę tradiciją ir surengti nuostabų renginį, kuris šiais sunkiais laikais palaikytų žiūrovus“, – pranešė NPO direktorė Shula Rijxman. Renginio prodiuseris Sietse Bakker patikino, kad kitų metų konkursas bus kaip niekad stiprus, o organizacinis komitetas pasistengs padaryti viską, siekiant užtikrinti žiūrovų ir atlikėjų saugumą.

Primename, kad 2021 metų „Eurovizijoje“ galės skambėti kūriniai, kurie oficialiai bus išleisti ne anksčiau nei šių metų rugsėjį. Tikslios pusfinalių ir finalo datos bus atskleistos vėliau.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus