Stijn Smulders nuotr.
Dalyviai

Įspūdingą pergalę „Melodifestivalen 2020“ išplėšė ir Švedijai atstovaus „The Mamas“

Šeštadienio vakarą baigėsi šešias savaites trukęs „Melodifestivalen 2020“, kurio metu buvo išrinktos Švedijos atstovės didžiojoje „Eurovizijoje“. Kiek netikėtai finale triumfavo ir antrus metus iš eilės į dainų konkursą važiuos „The Mamas“. Tiesa, jei pernai jos talkino solistui Johnui Lundvikui, tai šiemet būtent į grupę bus nukreiptos visos kameros.

Įspūdingame dviejų valandų šou visų pirma pasirodė 12 atlikėjų. Tuomet buvo paskelbti tarptautinės komisijos balai, tačiau aiškumo jie neįnešė – iš komisijos daugiausiai, bet po lygiai balų surinko „The Mamas“ bei išankstinė finalo favoritė Dotter, o nuo merginų neženkliai atsiliko Felix Sandman. Tad galutinis sprengimas buvo patikėtas žiūrovams. Jų balsavime „The Mamas“ vienu tašku aplenkė Dotter, išplėšė pergalę konkurse ir iš Johno Lundviko rankų atsiėmė konkurso trofėjų.

Būtent po sėkmingo pasirodymo praėjusių metų „Eurovizijoje“ mamos susilaukė labai daug palaikymo iš gerbėjų ir nusprendė susivienyti į grupę bei pabandyti laimę šių metų „Melodifestivalen 2020“. Nors pernai skambant dainai „Too late for love“ į sceną žengė keturios pritariančios vokalistės, grupę „The Mamas“ sudaro trys dainininkės: Ashley Haynes, Loulou Lamotte ir Dinah Yonas Manna. Šių metų konkurse jos atliks gospel kūrinį „Move“:

YouTube player

Pernai Švedija šeštus metus iš eilės pateko į geriausiųjų dešimtuką, kai John Lundvik užėmė 5-ąją vietą. Kviečiame prisiminti šį pasirodymą, kuriame išvysti galite ir šių metų šalies atstoves „The Mamas“.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus