Eurovision.tv
Dalyviai

Rusijos atstovai 2020 metų „Eurovizijoje“ – grupė „Little Big“

Rusijos nacionalinis transliuotojas „Pirmasis kanalas“ paskelbė, kad šalies garbę šių metų „Eurovizijoje“ gins „rave“ grupe tituluojami „Little Big“. Konkursinė daina turėtų būti pristatyta artimiausiu metu, o tiksliau iki sekmadienio. 

„Little Big“ nariai Ilya Prusikin, Sonya Tayurskaya, Anton Lissov ir Sergey Makarov yra kilę iš Sankt Peterburgo. Grupė pagarsėjo internete savo skandalingai absurdiškais ir nuotaikingais muzikiniais darbais. Vienas žinomiausių grupės singlų „Skibidi“ surinko „Youtube“ platformoje 23 milijonus peržiūrų per savaitę, o šiuo metu vaizdo klipas savo sąskaitoje turi net daugiau nei 360 milijonų peržiūrų. „Skibidi“ šokis tapo garsiu Rusijos memu, kurį atkartojo daugelis vietinių garsenybių ir gerbėjų visame pasaulyje.

YouTube player

Vėliau kolektyvas pristatė dar vieną sėkmingą darbą „I’m OK“, kuris sparčiai paplito „TikTok“ tinkle. Grupės tekstai, melodijos ir vaizdo klipai greitai įsimena klausytojams ir nepalieka abejingų. Pernai komanda buvo surengusi koncertą Vilniaus menų fabrike „Loftas“.

YouTube player

Rusijos atstovai, kaip ir grupė „The Roop“, pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio pirmoje dalyje. Kaip manote, ar rusai gali sumaišyti Lietuvos atstovams kortas? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Anatolijus
Anatolijus
prieš 4 metus

Po Sergejaus Lazarevo, čia ne i gražu, nei ritminga. Priklauso ir nuo kitų dalyvių dainų

Rita
Rita
prieš 4 metus

Kuo daugiau durniuoja ???… – tuo daugiau laimi ???

Rita
Rita
prieš 4 metus

Visko gali but!.. – ypac – NETIKETUMAI!.. ???…