Be temos

Serbija į Roterdamą siunčia merginų grupę „Hurricane“

Sekmadienio vakarą surengtame „Beovizija 2020“ renginyje Serbija rinko savo atstovus šių metų „Eurovizijai“. Renginio pabaigoje paaiškėjo, jog pergalė atiteko grupei „Hurricane“ su kūriniu „Hasta La Vista“.

Šiųmetinė Serbijos atranka tęsėsi tris vakarus ir susidėjo iš dviejų pusfinalių ir vakar vykusio finalo. Nugalėtoją sprendė žiūrovai ir komisija. Iš abiejų balsavusių grupių sulaukusios didžiausio įvertinimo grupė „Hurricane“ buvo paskelbtos nugalėtojomis. Merginos į Roterdamą vyks su kūriniu „Hasta La Vista“.

2017 metais susibūrusią grupę „Hurricane“ sudaro trys narės – Sanja Vučić, Ivana Nikolić bei Ksenija Knežević. Iš šių merginų „Eurovizijos“ gerbėjams ir stebėtojams geriausiai pažįstama Sanja, kuri 2016 metais su kūriniu „Goodbye (Shelter)“ jau atstovavo šaliai „Eurovizijoje“ ir užėmė 18 vietą. Ivana Nikolić yra profesionali šokėja, visai neseniai pradėjusi dainininkės karjerą. Dar viena kolektyvo narė, iš Juodkalnijos kilusi Ksenija, jau taip pat yra pasirodžiusi „Eurovizijoje“. Mergina buvo pritariančioji vokalistė 2015 metais Vienoje, kuomet Juodkalnijai atstovavo Knez. Įdomu tai, jog Ksenija yra Knez dukra.

Pernai Serbija į „Euroviziją“ antrą kartą siuntė Neveną Božović, kuri su kūriniu „Kruna“ Tel Avive užėmė 18 vietą. Grupės „Hurricane“ merginos pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus