Dalyviai

Tom Leeb pristato dainą „Eurovizijai”

Sausio viduryje Prancūzija atskleidė, kad šiemet „Eurovizijoje“ jiems atstovaus Tom Leeb, o šiandien buvo pristatyta ir daina – „The Best in Me“.

Dvejus metus Prancūzija naudojo nacionalinę atranką išrinkti atstovui į konkursą, tačiau šiemet grįžo prie uždaros atrankos būdo. Dainų konkurse skambėsianti daina „The Best in Me“, atliekama prancūzų ir anglų kalbomis, buvo parašyta „Eurovizijos“ gerbėjams puikiai pažįstamų kompozitorių – Peter Brösom, Tomo G:Son ir Johno Lundviko.

Brösom ir G:Son sukūrė tokias dainas kaip „Euphoria“ (2012 m. Švedija), „Quedate Conmigo“ (2012 m. Ispanija) ir dar daugybę „Eurovizijoje“ bei nacionalinėse atrankose skambėjusių kūrinių, taip pat prisidėjo prie Aistės Pilvelytės dainos „Unbreakable“, dalyvavusios šiųmetinėje Lietuvos nacionalinėje atrankoje. John Lundvik puikiai pažįstamas visiems, žiūrėjusiems „Euroviziją“ praėjusiais metais, kurioje jis atstovavo Švedijai, taip pat buvo Jungtinės Karalystės kūrinio „Bigger Than Us“ kūrėjas.

Tom Leeb – „The Best in Me“:

YouTube player

Prancūzija yra viena iš didžiojo penketo šalių, tad Tomo Leebo daina skambės didžiajame „Eurovizijos“ finale gegužės 16 dieną Roterdame.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus