LRT nuotr.
Atrankos

Paaiškėjo, kokia tvarka dalyviai pasirodys „Pabandom iš naujo“ finale

Šiandien paaiškėjo, kokia tvarka pasirodys dalyviai nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale. Šeštadienį šou pradės atrankos veteranė Aistė Pilvelytė, o uždarys Monique.

Dalyvių pasirodymų tvarka:

  1. Aistė Pilvelytė – „Unbreakable“;
  2. Rūta Loop – „We came from sun“;
  3. KaYra – „Alligator“;
  4. Monika Marija – „If I leave“;
  5. MEANDI – „Drip“;
  6. „The Roop“ – „On fire“;
  7. „The Backs“ – „Fully“;
  8. Monique – „Make me human“.

Kaip ir didžiojoje „Eurovizijoje“, šią tvarką nustatė atrankos prodiuseriai. Priminsime, kad per pastaruosius ketverius metus Lietuvos finale tris kartus triumfavo būtent paskutiniai pasirodę Donny Montell, Ieva Zasimauskaitė ir Jurijus Veklenko. Kaip vertinate tokius pasirodymų numerius? Ar kažkuriems dalyviams pasisekė labiau? Kviečiame diskutuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ainis
Ainis
prieš 4 metus

Vargstam, beveik kuriam, dalinai plagijuojam su tikslu … laimėt Euroviziją. Gal vienąkart reikėtų ramybės palinkėt durnių laivui siekiant pergalės? Ar pergalė Eurovizijoje laimėjimas? Apie tokio „laimėjimo” pasėkmes kol kas dar niekas niekad garsiai nekalbėjo. Graudu, tačiau tuo atveju ar neteks jau ir taip skolose paskendusiai valstybei eilinį kartą skolintis pinigėlių tam, kad surengt N-tąją Euroviziją. Kaip laikotės, ponai driskiai? Būtų gražu paskaityt kokiam portale žurnalistinį tyrimą apie tokių „laimėjimų” pasekmes šalai – nugalėtojai.

Virga
Virga
prieš 4 metus

Manau, dalyviai turėtų traukti burtus, o ne prodiuseriai nustatyti

Tas pats
Tas pats
prieš 4 metus

Panašu kad LRT jau nusprendė kas važiuos į Euroviziją. Po paskelbto dalyvio sąrašo jau kaip ir aišku kad Monique turi labai stipriai sufeilint finale, kad nepavyktu išvažiuot į Rotterdama. Dainavimas paskutinei jai jau garantuoja minimum antrą vietą žiūrovų balsavime, o tai bus pakankamas rezultatas, žinant kad komisija duos 1 vietą. Vyšnia ant torto bus, kai prieš dar patvirtins kad Mamontovas bus vienas iš komisijos narių.
Giržadas nusprendė kad kodėl gadinti sistemą kuri veikia. Turim praeitų metų atkartojimą, kai Monika pasirodė 6, o Jurijus paskutinis 8. Šiemet situacija identiška. Turbūt vėl bus ta pati situacija kai The Roops triuškinamai pirmaus žiūrovų balsavime nuo pat pradžių, kai bus rodomi tarpiniai rezultatai. Ir po The Roops pasirodymo daugiau tų tarpinių rezultatų nebebus. Taip kad bus sudarytos visos sąlygos Monique pasivyt, nes The Roop fanai bus jau aprimę (pernai metų variantas). LRT tikrai nori kad žiūrovų ir komisijos nuomonės ,,sutaptų‘‘ ir vėl nebūtų spaudimo kad komisija vėl ne tą išrinko.
Mano prognozė:
1. Monique
2. The Roop
3. Monika Marija
4. Aistė Pilvelytė
5. Kayra
6. Rūta Loop
7. Miandi
8. The Backs