Be temos

Maltai „Eurovizijoje“ atstovaus „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtoja

Antrą kartą Maltoje vykęs muzikinis projektas „X-Faktorius“ šį vakarą pasiekė finišo tiesiąją. Keturi dalyviai susigrūmė dėl nugalėtojo vardo ir teisės atstovauti šaliai „Eurovizijoje“. Pergalę iškovojo Destiny Chukunyere. 

Šio vakaro renginyje dalyviai buvo eliminuojami po kiekvieno po vieną – pirmiausia iš kovos pasitraukė Kyle Cutajar, o vėliau ir grupė F.A.I.T.H. Galiausiai, likusios dvi merginos, Justine Shorfid ir Destiny Chukunyere atliko po dar vieną kūrinį ir tuomet paaiškėjo, jog Iros Losco komandoje buvusi Destiny tapo „X-Faktoriaus“ nugalėtoja ir Maltos atstove šių metų „Eurovizijoje“.

17-metė Destiny išgarsėjo 2015 metais, kuomet atstovavo Maltai „Vaikų Eurovizijos“ konkurse ir iškovojo pergalę su kūriniu „Not My Soul“. 2017 metais atlikėja dalyvavo Jungtinės Karalystės „Britain’s Got Talent“ konkurse ir pasiekė pusfinalius. Pernai Destiny buvo Tel Avive pasirodžiusios Michaelos pritariančioji vokalistė.

Kūrinys, su kuriuo mergina pasirodys „Eurovizijoje“, paaiškės kiek vėliau. Destiny dalyvaus pirmajame konkurso pusfinalyje, gegužės 12 dieną.

Keletas atlikėjos pasirodymų „X-Faktoriaus“ projekte:

YouTube player
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus