LTV nuotr.
Be temos

Šeštas kartas buvo sėkmingas – Samanta Tina atstovaus Latvijai „Eurovizijoje“

Šį vakarą Latvijoje vyko nacionalinės „Supernova“ atrankos finalas. Dėl pergalės varžėsi aštuoni dalyviai, tačiau žiūrovų balsavimas lėmė, jog į Roterdamą vyks Samanta Tina su daina „Still Breathing“.

Šiųmetinis renginys buvo trumpesnis nei įprasta ir apsiribojo finalu. Balsavimo teisę turėjo tik žiūrovai, tačiau pasirodymus komentavo ir komisija, kurių gretose galėjome išvysti Gerūtą Griniūtę.

Didžiausio žiūrovų palaikymo sulaukusi Samanta Tina šiemet laimę atstovauti Latvijai „Eurovizijoje“ bandė jau šeštą kartą – 2012, 2013, 2014, 2016 ir 2019 metais pasirodžiusi atlikėja kelis kartus buvo priartėjusi prie bilieto į „Euroviziją“, tačiau pirmos vietos taip ir nepavykdavo užimti. Įdomu tai, kad Samanta Tina du kartus pasirodė ir Lietuvos nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją“ – 2013 metais duete su Vudžiu, o 2017 metais – su Tadu Rimgaila.

2015 metais Samantą Tiną Lietuvos žiūrovai galėjo matyti ir projekte „Lietuvos Balsas“. Merūno komandoje buvusi atlikėja nukeliavo iki pat finalinių kovų ir pateko tarp aštuonių geriausių dalyvių.

Kūrinį „Still Breating“, skambėsiantį antrajame šiųmetinės „Eurovizijos“ pusfinalyje, parašė Samanta Tina bei 2015 metais Latvijai atstovavusi Aminata.

YouTube player

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
BRIMA.
BRIMA.
prieš 4 metus

IR vėl n-toji moteris š.m. Eurovizijoje.Vefkiant reikia diudti grupę iš LT.