Atrankos

Pirmojo „Melodifestivalen“ pusfinalio ir ketvirtos „Norsk Melodi Grand Prix“ laidos rezultatai

Šįvakar startavo Švedijos nacionalinė „Eurovizijos“ atranka „Melodifestivalen 2020“. Pirmasis pusfinalis buvo surengtas Linkopingo „Saab“ arenoje. Po septynių konkursinių pasirodymų žiūrovai skyrė balsus savo favoritams. Pirmasis balsavimo turas lėmė, kad konkursą palieka Suzi P. ir OVÖ. Antro balsavimo turo metu žiūrovai nusprendė, kad su šou atsisveikina ir Sonja Aldén, o į finalą patenka:

Robin Bengtsson – „Take a Chance“:

YouTube player

„The Mamas“ – „Move“:

YouTube player

Dar du kūriniai pateko į „Antrojo šanso“ turą, kuris vyks vasario 29 dieną Elskilstiunos mieste:

Malou Prytz – „Ballerina“:

YouTube player

Felix Sandman – „Boys With Emotions“:

YouTube player

Prieš „Antrojo šanso“ koncertą žiūrovų dar laukia trys atrankiniai pusfinaliai, o didysis „Melodifestivalen 2020“ finalas bus surengtas kovo 7 dieną, Stokholme.


 

60-ąjį dalyvavimą „Eurovizijoje“ mininti Norvegija paruošė įspūdingą atranką, kurios kiekvienas pusfinalis dedikuotas atskiram šalies regionui. Ketvirta laida vyko vakarinėje Norvegijoje, Forenbu mieste. Iš keturių dalyvių bilietą į finalą iškovojo Magnus Bokn su kūriniu – „Over the Sea“:

YouTube player

Tuo tarpu ketvirtoji automatinė finalininkė Ulrikke Brandstorp pristatė savo konkursinį kūrinį „Attention“:

YouTube player

Kitą šeštadienį „Norks Melodi Grand Prix“ atranka persikels į Šiaurės Norvegiją, kur išgirsime likusių dviejų finalininkų dainas. Konkurso nugalėtojas paaiškės vasario 15 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus