Podkastai

Eurodiena.lt podcastas: trečioji laida Lietuvoje, pirmojo atrankos etapo apžvalga ir Aistė Pilvelytė „Eurovizijoje“

Trečiajame Eurodienos podcasto epizode kalbamės apie trečiąją „Pabandom iš naujo“ laidą, apžvelgiame visą pirmą Lietuvos atrankos etapo bei svarstome, kuris Aistės Pilvelytės bandymas patekti į „Euroviziją“ buvo geriausias.

Mūsų manymu geriausi Aistės Pilvelytės bandymai atrankose:

„Melancolia“:

YouTube player

„You bet“:

YouTube player

„Troy on fire“:

YouTube player

„Emotional crysis“:

YouTube player

„Im Like A Wolf“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kvailiukaijus
kvailiukaijus
prieš 4 metus

Sorry, vyrukai, bet nusišnekat apie Aistę labai juodai. Aš suprantu, kad mėgstat modernias dainas patys, bet va tas jos atsipalaidavimas būtent ir yra raktas. Unbreakable yra DIVOS gabalas ir Aistė yra Diva. Ir šiuo atveju, nė vienas esantis atlikėjas nespinduliuoja savo pasirodyme tiek užtikrintumo kiek Aistė, ir tai paperka. Aš iš visos širdies tikiuosi, kad toks „modernistinis” jaunimas kaip jūs nesubalsuos, o subalsuos subrendę Eurovizijos gerbėjai ir ji važiuos į Roterdamą. Ir vienintelė nepadarys gėdos.
P.S. get your facts straight Evgenyos Redko gabale blogai, kai priedainis = pragrojimui, o The Roop viskas ok, nors dar ir pragrojimas nuklijuotas nuo Billie Eilish :)))

Gerbejas
Gerbejas
prieš 4 metus

Labai smagu, kad nepatingėjote ir apžvelgiate viską, tikrai vertinu ir klausau tik kažkaip per daug apie Pilvelyte visko.