Atrankos

„Pabandom iš naujo“ scenoje pasirodė paskutinysis atlikėjų dvyliktukas

Antradienio vakarą LRT didžiojoje studijoje ir vėl karaliavo „Eurovizija“. Į sceną žengė paskutinieji 12-a šių metų nacionalinės atrankos dalyvių, o vakaras nustebino muzikinių stilių įvairove bei dainų kokybiškumu.

Dalyvius šiandien vertinusios komisijos sudėtis: Ramūnas Zilnys, Jievaras Jasinskis, Leonas Somovas, Monika Linkytė ir Vaidas Stackevičius.

Trečios atrankinės laidos dalyviai:

1. „The Backs“ „Fully“
2. Bernardas „Dad, don’t be mad at me“
3. Justina Žukauskaitė „Breath in“
4. Rokas Povilius „Vilnius calling“
5. KaYra „Aligator“
6. Lukas Bartaška „Where is that change“
7. Evgenya Redko „What about us“
8. Ruslanas Kirilkinas „Soldier’s Heart“
9. Nombeko Augustė „Reikia man“
10.  Vitalijus Špokaitis „Nemušk savęs“
11. Aistė Pilvelytė „Everlastingly“
12. „The Roop“ „On fire“

Vakaras įsivažiavo šiek tiek lėtokai, o po pirmųjų keturių pasirodymų komisija nebuvo ypatingai sužavėta. Nors jie ir gyrė atlikėjus, tačiau turėjo nemažai pastabų dainoms. Visgi pozityviausiai komisija atsiliepė apie Roko Poviliaus pasirodymą.

Po antrojo ketverto komisija labai gyrė merginas, tačiau turėjo pastabų vaikinams. Lukas Bartaška visą dainą traukė pro šalį ir komisija buvo negailestinga bei pasiūlė atlikėjui kitais metais pabandyti iš naujo. Tuo tarpu Ruslanas Kirilkinas, kaip pastebėjo Ramūnas Zilnys, perkėlė publiką į 2010-ųjų „Euroviziją“.  KaYra pelnė daug komplimentų už originalumą ir gerą nuotaiką, o daugiausiai pagyrų sulaukė Evgenya Redko. Su lazeriais pasirodžiusi solistė sužavėjo komisiją šiuolaikiškumu bei įspūdingu vokalu ir kiekvienas komisijos narys įvardijo ją kaip ryškiausią pirmojo aštuoneto dalyvę.

 

Paskutinis ketvertukas pažėrė gausybę visiškai skirtingų pasirodymų, o vakaro uždarymas buvo tikrai labai karštas. Vitalijus Špokaitis surengė ypač nuotaikingą pasirodymą, komisijai jis šiek tiek priminė Vido Bareikio „Pusvalanduko“. Sunku su tuo nesutikti, pagrindinis dainos varikliukas yra šmaikštus tekstas bei charizmatiškasis Dominykas Vaitiekūnas. Aistė Pilvelytė sudrebino sceną su turbūt pačiu „euroviziškiausiu“ kūriniu Lietuvos atrankų istorijoje. Pati atlikėja priminė Švedijos divas Carolą ir Charlotte Perrelli, o daina nugabeno dešimčia metų atgal, kai „Eurovizijoje“ karaliavo tokios dainos kaip „In a moment like this“. Komisija pažėrė kritikos dainos aranžuotei ir šabloniškumui, tačiau atkreipė dėmesį, kad pati atlikėja atrodė labai užtikrintai. Vakarą uždarė „The Roop“, kurie puikiai perkėlė dainos „On fire“ klipo mintį į sceną. Pats Vaidotas gausiai šoko, tačiau tai nesutrukdė gerai sudainuoti, o komisija tai įvertino kaip vieną geriausių vakaro pasirodymų.

Filmavime apsilankę „Eurodienos“ komandos nariai geriausiais įvardijo šiuos pasirodymus:

  1. Evgenya Redko;
  2. „The Roop“;
  3. KaYra;
  4. Rokas Povilius;
  5. Aistė Pilvelytė;
  6. Vitalijus Špokaitis.

Primename, kad laida bus rodoma šį šeštadienį, sausio 25 dieną, 21:00 val per LRT.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 4 metus

Skirta ME – Kaip išvis galima žmogų šiūkšle vadinti? Gal pasiek pirmiausia bent pusę tiek. Sutinku kad komisijoje (jei jos tokios išvis reikia) turėtų būt tikrai labiau patyrę žmonės muzikoje, o ne kartą ar du sudalyvavę didžiojoje Eurovizijoje. Bet taip žeminti kaip Tu, gali tik besieliai žmonės, supuvę iš vidaus.

Nuomonė
Nuomonė
prieš 4 metus

Pilvelytei seniai laikas dalyvauti už kitą šalį, Lietuvoje ji gali būti geriausia, bet to niekas nematys.

to ME
to ME
prieš 4 metus

Snargle, tau iki Linkytės kaip iki mėnulio

Me
Me
prieš 4 metus

Nu wtf. Komisijos nare – Linkyte 😀 as nesuprantu… gal laikas viskas kardinaliai keist o ne vietines siuksles vis kist.