NRK nuotr.
Atrankos

Antrojo pusfinalio Norvegijoje ir jaunųjų talentų konkurso Slovėnijoje rezultatai

Vakar Norvegijoje vyko jau antrasis jubiliejinio „Melodi Grand Prix“ pusfinalis. Keturi atlikėjai iš Rytų Norvegijos pasirodė scenoje ir kovojo dėl vieno bilieto į finalą. 

Vakarykščio renginio rezultatas sprendėsi dvikovose. Pirmiausia Rein Alexander ir Kim Wiggard & Maria Mohn įveikė Tore Petterson ir Jæger. Po dar vienos akistatos pergalę išplėšė Rein Alexander su daina „One Last Time“.

YouTube player

Penki atlikėjai NRK automatiškai buvo deleguoti į finalą ir kiekvieną savaitę vienas iš finalistų pristato savo kūrinį. Vakarykščiame pusfinalyje savo dainą „Out of Air“ pristatė Didrik & Emil Solli-Tangen. Verta paminėti, kad Didrik prieš 10 metų Osle atstovavo šaliai „Eurovizijoje“ su kūriniu „My Heart is Yours“.

YouTube player

Kitą savaitę scenoje pasirodys atlikėjai iš centrinės Norvegijos dalies. Primename, kad „Melodi Grand Prix“ finalas įvyks vasario 15 dieną.


Slovėnijoje vakar dešimt dalyvių pasirodė „EMA FREŠ“ laidoje, o žiūrovai ir komisija sprendė, kurie du atlikėjai prisijungs prie vasario mėnesį vyksiančios nacionalinės „EMA“ atrankos kandidatų. 

Renginio pabaigoje paaiškės, jog viltis atstovauti šaliai „Eurovizijoje“ sužibo Saškai su daina „Še kar lovim tvoj nasmeh“ bei Parvani Violet, atlikusiai kūrinį „Cupid“.

YouTube player
YouTube player

Vasario 22 dieną vyksiančioje „EMA“ atrankoje iš viso pasirodys dvylika dalyvių. Pirmajame etape komisija išrinks du, jų nuomone, geriausius pasirodymus, o tuomet galutinį žodį tars žiūrovai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus