Organizavimas

Roterdamo „Eurovizijos“ organizatoriai žada orkestro sugrįžimą

Nyderlandų transliuotojai AVROTROS, NPO ir NOS atskleidė, kad 2020 metų „Eurovizijos“ finale išvysime įspūdingą orkestro pasirodymą. 

Už šių metų konkurso renginių muzikinės dalies išpildymą bus atsakingas olandų muzikos prodiuseris Eric van Tijn. Tarp kompozitoriaus nuopelnų – parašytos 1993 ir 1998 metų Nyderlandų „eurovizinės“ paraiškos. „Kai pradėjome apie tai diskutuoti, supratau, kad manęs laukia daug darbo. Turėsime tris renginius, kiekviename iš jų bus daug muzikos, todėl viską griežtai susiplanuoju. Vėliau prisėsiu prie klavišų ir ką nors pagrosiu“, – internetiniam portalui „AD“ pasakojo Eric.

Eric van tijn-1524490344.jpeg
Eric van Tijn

Šiuo metu televizijos aktyviai rengia perklausas, ieškodamos konkurso scenoje norinčių pasirodyti muzikantų. Primename, kad paskutinį kartą orkestras „Eurovizijoje“ talkino konkursantams 1998 metais, o jubiliejiniame 60-ame konkurse Vienoje orkestrą galėjome išvysti didžiojo finalo atidarymo metu.

Ar norėtumėte, kad orkestras sugrįžtų į „Euroviziją“ visiems laikams? Kviečiame pasidalinti savo nuomone komentaruose!

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
RIMABAR
RIMABAR
prieš 4 metus

Ne.

Justas
Justas
prieš 4 metus

Tikrai ne visoms dabartinėms dainoms tinka orkestras. Bet kai kurioms labai tinka. Jei tik būtų tokia galimybė rinktis orkestrą, tai būtų puiku. Bet visiems pasirodymams jį naudoti – nematau prasmės. Labai jau suvienodėtų dainos.