Dalyviai

Atviros atrankos atsisakiusiai Prancūzijai „Eurovizijoje“ atstovaus Tom Leeb

Prancūzijai 2020 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovauti išrinktas 30-metis dainininkas, aktorius ir humoristas Tom Leeb. 

Pastaruosius dvejus metus „France 2“ rengė įspūdingas nacionalines atrankas „Destination Eurovision“, tačiau šiek tiek nusivylusi rezultatais ir žemais žiūrimumo reitingais, televizija nusprendė 2020 metų atstovą išrinkti uždarai. Pirmą kartą „France 2“ kreipėsi į Europos autorius su prašymu parašyti kūrinį „Eurovizijai“. Specialiai suburta komisija įvertino daugiau nei šimtą dainų ir pagaliau surado tą vienintelę, kurią Roterdame atliks Tom Leeb.

Tom penkerius metus gyveno Niujorke, studijavo teatrą, kiną ir dainavimą. Vėliau vaidino teatro pastatyme „Ponia Dautfajė“ ir kartu su Kevinu Levy subūrė humoristinį duetą, kuris savo reportažais džiugina ne tik televizijos žiūrovus, bet ir interneto vartotojus. 2019-ų metų rugsėjį Tom išleido debiutinį albumą „Recollection“, o singlo „Are We Too Late“ audio įrašas „Youtube“ tinkle surinko daugiau nei 25 milijonus peržiūrų.

Pasak Prancūzijos delegacijos vadovės Alexandros Redde-Amiel, konkursinė daina turėtų būti pristatyta kelių savaičių bėgyje, o kol kas kviečiame išgirsti kelis anksčiau išleistu Tomo Leeb kūrinius.

YouTube player
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus