Atrankos

LRT didžiojoje studijoje į sceną žengė pirmieji „Eurovizijos“ atrankos dalyviai

Vėlyvą antradienio vakarą baigėsi pirmosios nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavimas, kurio metu į sceną žengė pirmieji 12 dalyvių, svajojančių atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“.

Į tolimesnį etapą pateks 6 dalyviai, o juos vertins žiūrovai bei komisija, kurią šį kartą sudarė Darius Užkuraitis, Giedrė Kilčiauskienė, Gerūta Griniūtė, Leonas Somovas ir Vaidotas Stackevičius. Komisija kitaip nei ankstesniais metais atskirai visų dalyvių pasirodymų nekomentavo, tačiau laidos vedėja Gabrielė Martirosian tris kartus viso vakaro metu pakalbino komisiją (po 4, 8 ir 12 pasirodymų) ir bendrai bei trumpai paprašė apžvelgti pasirodymus.

Dalyvių pasirodymų tvarka:

1. „Glossarium“ „Game over“
2. „Baltos varnos“ „Namų dvasia“
3. Justinas Lapatinskas „High way story“
4. Aistay „Dangus man tu“
5. Petunija „Show Ya“
6. Lukas Norkūnas „Atsiprašyk“
7. Donata Virbilaitė „Made of wax“
8. Andy Vaic „Why why why“
9. Aika „Paradas“
10. MEANDI „Drip“
11. Monika Marija „If I leave“
12. Gabrielius Vagelis „Tave čia randu“

Po pirmųjų keturių pasirodymų aiškiomis komisijos favoritėmis buvo merginų duetas „Baltos varnos“. Jos susilaukė gerų komentarų dėl jaukios dainos, puikių vokalų ir bendros emocijos.

Po 8 pasirodymų komisija diskutavo apie „Eurovizijos“ trolinimą, mat būtent tai darydamas publiką užkariauti bandė Lukas Norkūnas. Taip pat komisija pagyrė, kad kelios atliktos dainos yra puikios, bet siūlė labiau padirbėti su vokalu.

Paskutiniai vakaro pasirodymai tapo tikra vyšnia ant torto. Komisija puikiai įvertino visus keturis dalyvius, tarp kurių buvo atrankos veteranai Gabrielius Vagelis, Monika Marija ir AIKA (anksčiau dalyvavusi atrankoje Catrinos vardu bei su grupe „Strėlės“) bei naujokai MEANDI.

Tiesa, kitaip nei ankstesniais metais, filmavimo metu komisijos balai nebuvo paskelbti, tad juos šeštadienio vakarą sužinosime kartu su žiūrovų balsais.

Filmavime apsilankė ir keturi „Eurodienos“ komandos nariai, kurie dalyvius įvertino „euroviziniais“ balais nuo 0 iki 12. Mūsų nuomone pusfinalio labiausiai verti yra šie atlikėjai:

1. Gabrielius Vagelis (46 balai);
2. Monika Marija (31 balas);
3-4. AIKA ir MEANDI (po 30 balų);
5. Andy Vaic (23 balai)
6-7. Petunija ir „Baltos Varnos“ (po 21 balą).

Ar mūsų rezultatai sutaps su bendrais rezultatais pamatysime jau šeštadienio vakarą!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus