Dalyviai

Sakartvelas išrinko atstovą – Roterdame pasirodys Tornike Kipiani

Naujųjų Metų išvakarėse paaiškėjo 2020 metų Sakartvelo atstovas „Eurovizijoje“. Televizijos žiūrovai nusprendė, kad verčiausias bilieto į Roterdamą yra atlikėjas Tornike Kipiani.

Kartvelai savo atstovą išsirinko dešimt savaičių trukusio muzikinio talentų šou „Sakartvelos Varskvlavi“ (liet. „Sakartvelo Žvaigždė“) metu. Šis televizijos projektas yra visame pasaulyje garsios laidos „Idol“ analogas. Finalinėje kovoje susirungė keturi stipriausieji vokalistai: Barbara Samkharadze, Tornike Kipiani, Mariam Gogiberidze ir Tamar Kakalashvili. Nugalėtoją rinko žiūrovai, siųsdami trumpąsias SMS žinutes ir balsuodami „Facebook“ tinkle. Paskelbus rezultatus paaiškėjo, kad 33,82% balsų surinkęs Tornike Kipiani tampa šou nugalėtoju ir iškovoja teisę atstovauti Sakartvelui „Eurovizijoje“.

Tornike pasirodymas viename iš „Sakartvelos Varskvlavi“ laidų:

YouTube player

Tornike Kipiani yra 31-erių roko ir elektroninės muzikos atlikėjas ir kompozitorius iš Sakartvelo. Gimtinėje vyras išgarsėjo po pergalės 2014 metų „X faktoriuje“. Tarp kitko, Tornike pasirodė praeitų metų Kipro atstovės Tamtos komandoje. Dainininkas bandė sėkmę 2017 metų Sakartvelo nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje su daina „You Are My Sunshine“, tačiau tąsyk nugalėtojos titulas atiteko Tamarai Gachechiladze. Kūrinys, kurį Tornike atliks Roterdame paaiškės vėliau.

Atlikėjo pasirodymas 2017 metų Sakartvelo nacionalinėje atrankoje:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus