ORF/ Thomas Ramstorfer nuotr.
Dalyviai

Austrijai 2020 metų „Eurovizijoje“ atstovaus Vincent Bueno

Nacionalinis Austrijos transliuotojas (ORF) uždaru būdu į kitų metų „Euroviziją“ nusprendė deleguoti Vincent Bueno. Atlikėjas viename iš konkurso pusfinalių atliks kūrinį „Alive“. 

Filipiniečių kilmės, tačiau Austrijoje gimęs Vincent Bueno šalyje išgarsėjo 2008 metais, kuomet laimėjo muzikinį šou „Musical! Die Show“. Atlikėjas yra baigęs muzikos ir menų studijas Vienos Muzikos Konservatorijoje. Vincent yra ne tik dainų atlikėjas, tačiau ir  šokėjas bei muzikantas, galintis groti pianinu, gitara bei būgnais. Iki šiol 34-erių dainininkas yra išleidęs tris dainų rinkinius.

Atlikėjas jau anksčiau yra bandęs laimę atstovauti šaliai „Eurovizijoje“ – 2016 metų nacionalinėje atrankoje su kūriniu „All We Need Is That Love“ Vincent užėmė 8 vietą. 2017 metais atlikėjas buvo vienas iš Austrijos atstovo Nathan Trent pritariančiųjų vokalistų.

Kūrinys „Alive“, kurį Vincent atliks „Eurovizijos“ scenoje bus pristatytas kitų metų kovą. Primename, jog šiemet Tel Avive Austrijai atstovavusi Paenda nesulaukė didelio žiūrovų ir komisijos palaikymo ir pusfinalyje užėmė priešpaskutinę vietą.

Vincent pasirodymas 2016 metų Austrijos atrankoje:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus