CyBC nuotr.
Dalyviai

Sandro – Kipro atstovas Roterdame

Kipro nacionalinis transliuotojas CyBC jau ketvirtus metus iš eilės savo atstovą „Eurovizijai“ išrinko uždarai ir paskelbė jog kitamet Roterdame šaliai atstovaus atlikėjas Sandro.

Sandro tikrasis vardas yra Alessandro Rutten. Atlikėjui yra 23-eji ir jis jau turi įvairią scenos patirtį: praėjusiais metais Sandro dalyvavo Vokietijos „Balse“, kuriame sugebėjo patekti į pusfinalių etapą, o šiemet pasirodė „Naujosios Bangos“ konkurse, kuriame atstovavo Jungtines Amerikos Valstijas.

Atlikėjas taip pat turi itin spalvingą kraują – gimė ir užaugo Vokietijoje, amerikiečių ir graikų šeimoje. Konkurso gerbėjai iš karto atkreipė dėmesį į tai, jog dauguma pastarųjų Kipro atstovų turi šaknis įvairiose šalyse.

Kūrinio, kurį Sandro atliks „Eurovizijoje“, kūrėjai bei pavadinimas bus atskleisti už kelių savaičių, o pati daina žadama būti išleista kitų metų pradžioje.

Sandro akloji perklausa Vokietijos „Balse“:

YouTube player

Primename, jog Kipras jau ketverius metus iš eilės sugebėjo patekti į didįjį „Eurovizijos“ finalą. Pastaroji šalies atstovė Tamta Tel Avive Kiprui iškovojo 13 vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus